Southampton: Intet seriøst United-bud

Manchester United jagter Morgan Schneiderlin, men er endnu ikke kommet med et seriøst bud.

(Foto: AP)
(Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Southampton er en klub, der er kendt for at udvikle gode spillere. I sommerens transfervindue har tendensen dog samtidig været, at Premier League-klubben har svært ved at holde fast i de helt store navne. Dette scenarie gentager sig denne sommer, hvor Morgan Schneiderlin ligner fortid.

Franskmanden har været rygtet til Manchester United længe, mens også Arsenal har vist stor interesse. Rygter i den engelske presse går dog på, at United allerede skulle have sikret en aftale med den 25-årige midtbanespiller.

I Southampton understreger manager Ronald Koeman dog nu, at storklubben endnu ikke har været seriøse:

- Vi har i øjeblikket den situation med Morgan, at vi må vente på udfaldet. Lige nu har vi ikke modtaget et seriøst bud fra Manchester United. Vi kommer tl at vente, men sådan er spillet. Det hele starter normalt først fra nu af, og det er ikke et problem for os. Vi er i begyndelsen, siger Ronald Koeman til klubbens Youtube-kanal.

Morgan Schneiderlin har været i Southampton siden 2008, hvor han hurtigt blev en profil for klubben. Franskmanden har optrådt 252 gange for klubben, men alt tyder nu på, at midtbaneprofilen er færdig på St. Mary´s Stadium.

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+