Southampton-stopper frier til Tottenham

Belgiske Toby Alderweireld ligner en mand, der meget gerne vil til Tottenham, da han ønsker at blive i Premier League og spille sammen med landsmanden Jan Vertonghen.

Belgieren til venstre vil gerne til Tottenham til sommer. (Foto: AP)
Belgieren til venstre vil gerne til Tottenham til sommer. (Foto: AP)

I øjeblikket er Toby Alderweireld udlejet fra Atletico Madrid til Southampton, men til sommer kan han meget vel optræde for en tredje klub. Ganske vist har Southampton sikret en købsklausul på 68 millioner kroner, men den belgiske stopper vil muligvis helst spille andetsteds.

Det sted kunne meget vel være Tottenham. 26-årige Alderweireld har i hvert fald hintet ret kraftigt, at han godt kunne tænke sig et skifte til det nordlige London.

- Jeg vil gerne spille med Jan Vertonghen igen. Men en trasnfer bliver arrangeret senere, ikke nu. Atletico vil beslutte min fremtid, men jeg vil gerne blive i Premier League. At nogle af de store klubber viser interesse i mig viser, at jeg gør det godt, siger Alderweireld, der spillede sammen med Vertonghen i Ajax og fortsat gør det på det belgiske landshold, ifølge Daily Telegraph.

Foruden Spurs skulle de store klubber være Manchester City og Chelsea. Foreløbig har Southampton dog fortsat købsret på Alderweireld, men ifølge Daily Telegraph kan Atletico købe sig ud af den aftale for 15 millioner kroner. Det ville naturligvis kun give mening, hvis klubben har en anden køber, der er villig til at betale gode penge.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere