Southampton taber et skridt i engelsk topstrid

Et pragtmål af Swanseas Jonjo Shelvey sænkede formstærke Southampton, som tabte 0-1

Southampton, der er en af sæsonens overraskelser i Premier League, kom ud for noget af en dukkert søndag aften, da holdet på hjemmebane tabte med 0-1 til Swansea.

Manager Ronald Koemans tropper kom ellers ind til kampen med et rygstød på 16 point i de seneste seks kampe, men den imponerende stime stoppede altså ved mødet med det walisiske mandskab, der lavede kampens eneste mål blot otte minutter før tid.

Theo Walcott scorede 3-0-målet, da Jores Okore og Aston Villa blev sendt hjem med 0-5 (Foto: AP) Premier League TV: Se Arsenal smadre Okore 5-0

Jonjo Shelvey driblede et par gange uden for feltet, inden han høvlede bolden utageligt op i målhjørnet bag Fraser Forster i Southampton-målet.

En flot afgørelse på en ret chancefattig kamp, der først for alvor fik liv i de sidste minutter, hvor hjemmeholdet gik på desperat jagt efter udligningen.

Se scoringen her:

Publikum var allerede begyndt at juble, da en helt fri Sadio Mané vippede bolden over den fremstormende Swansea-keeper Lukasz Fabianski, men Ashley Williams nåede akkurat tilbage og fik reddet i to omgange bolden på målstregen.

Se den aktion herunder:

Mere blev det ikke til for sydenglænderne, der med nederlaget forpassede muligheden for at passere Manchester United på tredjepladsen i Premier League.

Southampton er nummer fire et point efter United. Swansea rykker med sejren en plads frem og er nu nummer ni.

0 kommentarer
Vis kommentarer