Det var pokkers! Pierre-Emile med yderst sjælden scoring

Den danske midtbanespiller kom søndag på tavlen for Southampton ude mod Wigan - se målet her

I ligaen har de haft en meget svær sæson og ligger aktuelt under nedrykningsstregen.

Til gengæld blomstrer Southampton i FA Cup'en, hvor det sydengelske mandskab søndag spillede kvartfinale mod Wigan fra The Championship.

Det endte med en 2-0-sejr - på scoringer af Pierre-Emile Højbjerg og Cedric Soares.

Danske Højbjerg bragte The Saints foran efter 62 minutter, da han efter et hjørnespark kom først på bolden midt i feltet og med venstrebenet sendte bolden i nettet.

En yderst sjælden scoring fra danskeren, der ikke alene scorede sit første mål for Southampton siden skiftet fra tysk fodbold i sommeren 2016. Det er det første mål siden 23. maj 2015, hvor han kom på tavlen i 34. og sidste spillerunde af Bundesligaen for Augsburg mod Borussia Mönchengladbach.

- Det var på høje tid, kom det med et grin fra den danske midtbanespiller umiddelbart efter kampen til BBC Sport.

- Jeg er meget glad for at jeg kan hjælpe holdet, og vi kan komme videre, sagde han.

At det så langt fra var fortjent, er en helt anden og - med mindre man holder med Wigan - ligegyldig detalje.

I overtiden øgede Soares, da han i en kontrasekvens oversprintede sin direkte modstander og sikkert udplacerede Wigan-keeper Christian Walton.

En kærkommen sejr for den nytiltrådte manager, Mark Hughes, der har afløst Mauricio Pellegrino, der blev fyret tidligere på ugen.

Mark Noble og resten af West Ham-mandskabet har god grund til at ærgre sig over den dårlige placering i Premier League. Foto: AP Sport og Spil Jan Mølby: West Hams nedtur er total

Peter Rasmussen blev i 1995 betragtet som en gud af mange AaB-fans, da angriberen var med til at hjemføre nordjydernes første DM-guld nogensinde. I dag har Peter Rasmussen fundet lykken i Guds ord. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix Sport og Spil Peter bombede Danmark til tops: Jeg blev Jesus-fikseret

Efter landskampspausen begynder de afgørende slutspilskampe i Superligaen. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Status før slutspillet: Så stærkt står dit hold

20 kommentarer
Vis kommentarer