Koeman: Vi fortjener at ligge nummer tre

Ronald Koeman er ikke overrasket over, Southampton indtager tredjepladsen i Premier League. Han mener nemlig, at klubben fortjener at ligge så højt placeret.

Ronald Koeman er ganske tilfreds med udbyttet indtil videre. (Foto: PA/Chris Ison)
Ronald Koeman er ganske tilfreds med udbyttet indtil videre. (Foto: PA/Chris Ison)

Southampton har overrasket mange i denne sæson.

For selvom en perlerække af store navne har forladt klubben i løbet af sommeren, så indtager Ronald Koemans tropper i øjeblikket tredjepladsen i Premier League foran klubber som Manchester United, Arsenal, Tottenham og Liverpool.

Lørdag aften fik de sat en tykkere streg under den placering, da de besejrede Newcastle på udebane og sikrede sig den femte sejre i de seneste seks kampe, hvor Southampton er ubesejrede.

Se højdepunkterne fra gårsdagens kamp herover:

Klubbens manager, Ronald Koeman, indrømmer da også, at han nok ikke havde forventet dette scenarie, inden sæsonen blev skudt i gang, men her over halvvejs inde i sæsonen, slår han fast, at Southampton ikke ligger højere, end klubben har gjort sig fortjent til.

- Hvis jeg inden sæsonen var blevet spurgt, om jeg forventede, vi ville ligge nummer tre i tabellen efter 22 kampe, så ville jeg nok have grinet, siger Ronald Koeman til Sky Sports.

- Men jeg griner ikke nu, for vi har et rigtig godt hold med en god holdånd og en god organisation. Jeg er ikke overrasket over, vi ligger nummer tre i Premier League, for vi har ikke stjålet nogen point, men vi har fået, hvad vi har fortjent.

Kampen mod Newcastle var Southamptons tredje kamp på en uge, efter de i søndags besejrede Manchester United på Old Trafford, mens de i midtugen spillede sig videre i FA Cup'en med en sejr over Ipswich.

Og det pakkede program gør sejren over Newcastle endnu sødere for Ronald Koeman.

- Jeg er rigtig glad, og jeg er stolt af dem alle. Det var en lang og svær uge med tre udekampe. Men hvis man vinder kampe, så får spillerne den selvtillid, der skal til for at vinde over et hold som Newcastle.

- Alle var stolte efter sejren over Manchester United, men som manager, synes jeg sejren over Newcastle var bedre, fordi det var den tredje kamp på en uge, og samtidig havde vi nogle skader i truppen, som der skulle tages højde for, siger Ronald Koeman.

0 kommentarer
Vis kommentarer