Annonce:
Annonce:

Sover i sin helts arme: Rørende billeder af drengen, der snart skal dø

Den kræftsyge, engelske Sunderland-fan Bradley Lowery fik fint hospitalsbesøg af et par af sine Premier League-helte torsdag. Det kom der et par mindeværdige og rørende øjeblikke ud af

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Den bare femårige, engelske dreng Bradley Lowery har på rekordtid blevet en populær.

Dels, fordi den seje og stærke knægt kæmper mod en sjældent kræftsvulst i nervesystemet, og dels fordi han som kampmaskot og fan giver giver sin fulde støtte til hjerteklubben Sunderland i Premier League. Det på trods af, at han altså er alvorligt syg.

Torsdag betalte et par af drengens helt store fodboldhelte tilbage og takkede for støtten ved at besøge Lowery på et hospital i England, hvor han er indlagt.

Lowery fik besøg af Sebastian Larsson, John O'Shea, Vito Mannone og Jermain Defoe. Sidstnævnte havnede i et rørende og smukt øjeblik med Bradley, idet den lille dreng faldt i søvn i armene på sin fodboldhelt.

Annonce:

Krammer Defoe i søvne
- Bradley elsker Jermain Defoe, han ville ikke have, at han skulle forlade ham i dag, så han faldt i søvn i hans arme, mens han blev nusset, skriver familien bag Bradley Lowerys Twitter-profil. Beskeden blev efterfulgt af de to hashtags 'specielt bånd' oh 'bedste venner'.

Inden da havde Bradley hygget med Premier League-stjernerne, som han fik taget billeder sammen med.  Og der blev endda lavet en fin lille video, der viser spillerne og Lowery lege med et par actionfigurer.

Kræftsyg dreng - Sunderland-fan

Jubler over gæster
På Bradley Lowerys støtte-Facebookside takker familien for besøget:

Bradley Lowery - hospitalsselfies
- Bradley klarer sig rigtig godt. Han har især jublet efter at have haft nogle meget specielle gæster. Tusind tak til Sunderland. I er fantastiske for Bradley. Han havde masser af sjov under besøget, og faldt derefter i søvn med armene om Jermain Defoe, skriver skriver familien.

Besøget gjorde også indtryk på spillerne, hvor flere af dem efterfølgende skrev på Twitter:

Jermain Defoe elsker Lowery
- Elsker dig, lille mand #bedstevenner, skriver Defoe på Twitter.

Annonce:

Vito Mannone fulgte op med en lige så rørende og rar hilsen til Lowery.

Vito Mannone takker Lowery
- Kan ikke beskrive hvor dejlig denne lille fighter er. Havde en rigtig god til med Bradley Lowery og hans kære - Vito Mannone, skriver Mannone.

Her kommer kræftsyge Bradley Lowery på banen som maskot:

Drengen er døende
Det er fantastisk for Lowery, at han har fået selskab af sine Premier League-idoler, for knægten har ikke lang tid igen.

I december kom det frem, at Lowerys kræftsygdom er terminal, altså, at han ikke længere kan helbredes. Det fortalte Lowerys knuste far, Carl, på sønnens støtte-Facebookside. Det var som treårig i 2013, at Lowery fik konstateret kræft.

I december scorede Lowery månedens mål i Premier League, da han under opvarmningen til kampen mellem Sunderland og Chelsea tog bolden hele vejen til mål foran spillere og fans, der selvfølgelig klappede over det rørende øjeblik.

Annonce:

Tilbage i september var Lowery maskot for Sunderland og trådte med ind på banen og hilste på spillere og dommere inden kamp. Han kan dermed se tilbage på nogle fantastiske øjeblikke.

Familien-Lowery har rejst 700.000 pund, cirka  6,1 millioner kroner til behandling, som skal holde sønnen i live nogle måneder endnu.

Heraf donerede Everton 1,7 millioner kroner i forbindelse med en kamp mellem Sunderland og Everton.

Chelsea-stjerne afslører: Manchester United forsøgte at hente mig

Uroen ulmer i Arsenal: Spillerne til krisemøde

Leicester fandt recept til sejr: Ind med reserverne!

Det sejler i Leicester: Nu er forholdet til manageren ødelagt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: