Spansk avis: Nu henter Real Madrid De Gea

Har Manchester United-manager Louis van Gaal opgivet at holde på sin spanske målmand?

Er dette ugen, hvor David De Gea endelig forlader Manchester? (Foto: AP)
Er dette ugen, hvor David De Gea endelig forlader Manchester? (Foto: AP)

Sommeren længste transfersaga har været fortællingen om David De Gea og den meget omtalte mulighed for et skifte fra Manchester United til Real Madrid og den spanske hovedstad.

Målmanden har ikke været interesseret i at forlænge den kontrakt, som kun binder ham til Old Trafford i yderligere en sæson, og derfor har jungletrommerne længe buldret om, at han er den naturlige arvtager til den plads, som legendariske Iker Casillas efterlader med sin exit fra Madrid.

Hidtil er intet dog sket, mens Real Madrid har benyttet ventetiden til at give målmand Keylor Navas selskab af kollegaen Kiko Casilla, der er hentet i Espanyol.

Se også: Mor afslører: Barcelona-stjerne til England

Men nu er det måske ved at være tid til det længe ventede klubskifte.

I hvert fald skriver spanske Marca, der normalt er særdeles velinformeret om de indre anliggender på Santiago Bernabeu, mandag, at det er lige oppe over.

På forsiden proklamerer sportsavisen, at det er 'De Gea-uge'.

Her spekulerer man i, at Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, angiveligt har erkendt, at slaget om at beholde målmanden, er tabt.

En teori, der bakkes op i engelske The Guardian.

Premier League - 1. aug. 2015 - kl. 14:20 TV: United i djævelsk reklame for nye dragter

Her mener man, at hollænderen har forliget sig med tanken om et salg efter, at De Gea gjorde en sjældent skidt figur, da englænderne forleden tabte 2-0 til franske PSG i en testkamp.

Marca spekulerer også i, at David De Gea, der ellers syntes parat til at lade sin kontrakt løbe ud, har besluttet sig for at ville væk nu, for at undgå konfrontationen med utilfredse United-tilhængere, der formentlig vil vise deres mishag med den spanske stjerne i kølvandet på de mange transfer-rygter.

Manchester United har allerede hentet argentinske Sergio Romero og råder som bekendt også over danske Anders Lindegaard.

Til gengæld er den spanske veteran Viktor Valdes  en færdig mand i klubben, så der er lagt op til større udskiftning i keeper-staben på Old Trafford.

Se også: United-stjerne droppede aftale: Straffes med gigantisk bøde

Her har navne som hollandske Jasper Cillesen og franske Hugo Lloris tidligere været nævnt som afløsere for De Gea, hvis spanieren smutter.

Og nu, hvor den mulighed tilsyneladende bliver stadig større, skal van Gaal måske på målmandsjagt, inden transfervinduet lukker.

Derfor vil Real Madrid have David De Gea:

5 kommentarer
Vis kommentarer