Spansk stjernekeeper accepterer United-kontrakt

Anders Lindegaards fremtid ser ikke just lysere ud i Manchester efter indkøbet af Víctor Valdés

Manchester United ventes at offentliggøre kontrakten med Víctor Valdés i løbet af torsdagen.

Den engelske storklub har ifølge flere engelske medier tilbudt den spanske stjernekeeper en kontrakt, der løber de næste 18 måneder. Og Valdés har angiveligt accepteret.

Valdés har vundet seks spanske mesterskaber og tre Champions League-trofæer med FC Barcelona, som han dog forlod efter sidste sæson, da hans kontrakt udløb.

Den 32-årige stjerne har dog ikke spillet en kamp siden som følge af en alvorlig knæskade. Han har siden oktober trænet med hos United.

Nyheden om Valdés' ansættelse må siges at være dårligt nyt for danske Anders Lindegaard, der i forvejen har stået i skyggen af førstevalget David de Gea.

Krul som De Geas afløser?
Men de engelske medier er mere interesserede i historien om David de Gea, der menes at være på vej væk fra United, selvom han måske har været holdets bedste spiller denne sæson. De Gea vil næppe stå i skyggen af Valdés, hvis manager Louis van Gaal vælger at sætte De Gea på bænken.

Kombineret med det faktum, at Real Madrid angiveligt har vist interesse for ham som afløser for Iker Casillas, kan han være på vej ud. Og så skulle hollandske Tim Krul efter sigende være næste mand på Old Trafford.

Den føljeton er der med sikkerhed mere om i dette transfervindue...

0 kommentarer
Vis kommentarer