Sparkede fan og blev fyret: Nu skifter stjernen til Premier League-klub

Patrice Evra blev fritstillet i Marseille, efter han sparkede en tilskuer - Nu lurer West Ham på den tidligere franske landsholdsspiller

Ifølge Sky Sport har West Ham udnyttet muligheden for at hente den tidligere franske landsholdsspiller Patrice Evra.

Således har den tidligere Manchester United- og Juventus-profil Evra været uden klub, siden han blev fritstillet af Marseille tidligere på sæsonen, fordi han gik amok på en af klubbens egne fans før en Europa League-kamp mod Vitoria i november.

UEFA tildelte ham en karantæne fra europæisk fodbold på syv måneder i henhold til artikel 15 i deres disciplinære bestemmelser, der omhandler spillernes opførsel.

Eftersom West Ham ikke spiller i nogen europæisk turnering, så får det ikke umiddelbart nogen betydning.

Siden sin afsked med Marseille, har Evra regelmæssigt lagt billeder op på de sociale medier, hvor han træner for sig selv, og bruger tid i Mellemøsten. Samt en del i den mere kuriøse og underholdende afdeling.

Evra insta

Evra insta 2

Insta Evra 3

Den 36 årige venstreback, der tidligere arbejdet under David Moyes i Manchester United, forventes at blive tilbudt en kort kontrakt, som gælder resten af ​​sæsonen.

West Ham er ramt på venstre back-positionen, efter at Arthur Masuaku fik tildelt seks spilledages karantæne for at spytte på Wigan's Nick Powell i FA Cup-nederlaget i sidste uge. Det efterlader Aaron Cresswell som Moyes eneste mulighed på den position.

Evra skiftede til Marseille på en fri transfer i januar sidste år, og underskrev en 18-måneder lang kontrakt efter to og et halvt år i Juventus.

Hos Manchester United fik han 379 optrædener og scorede tre mål i ni sæsoner, hvor det blev til fem Premier League-titler, et Champions League-trofæ i 2008, tre League Cup-titler, fem Community Shields-titler og et Verdensmesterskab.

Pierre Kanstrup overtager Duncans anførerbind i AGF

3 kommentarer
Vis kommentarer