Spillerne brugte kassen: Så dyr var PL-stjerners Københavner-tur

Det kostede kassen, da Leicester-spillerne sidste weekend var på juletur i København

Det kostede 1,5 millioner kroner for Leicester-spillerne at være i København (Foto: Rumle Skafte)
Det kostede 1,5 millioner kroner for Leicester-spillerne at være i København (Foto: Rumle Skafte)

Vinder Kasper Schmeichel og Leicester aftenens kamp hjemme mod Chelsea, så er de tilbage på førstepladsen i Premier League.

Forberedelserne til kampen har været noget utraditionelle. Sidste weekend var Leicester-spillerne på tur til København, hvor de søndag var klædt ud som Turtles og andre tegneseriefigurer, og nu er det kommet frem, hvor dyr turen egentlig var.

Den engelske avis Daily Mirror kan nu fortælle detaljerede oplysninger om, hvad der skete i København, og angiveligt skulle regningen for opholdet løbe op i hele 1,5 millioner kroner.

- Spillerne nød det, og jer er meget glad for denne engelske tradition, siger manager Claudio Ranieri om den korte juletur fra lørdag til søndag.

Arsenal er ny på førstepladsen i Premier League (Foto: AP) Premier League TV: Her får Premier League igen nyt tophold

Kasper Schmeichel er førstevalg på landsholdet - ligesom sin far... (Foto: Lars Poulsen) Premier League Sur Schmeichel: Stop nu med at sammenligne mig med far

10.000 kr. pr. champagne-flaske
Pengene blev blandt andet brugt sent lørdag på natklubben Zen, hvor der blev betalt 20.000 kroner for fire VIP-borde og købt champagne-flasker til 10.000 kroner stykket.

Premier League-topscorer Jamie Vardy imponerede ved at åbne øl-flasker med tænderne og dansede ivrigt, og først ved 04.30-tiden om natten forlod spillerne de mange piger og vendte hjem til hotellet Skt. Petri.

Dagen efter optrådte spillerne i tegneserie-kostumer uden for den irske pub Dubliners, og de var også på restaurant Grøften i Tivoli, hvor Kasper Schmeichel var inde i Mr. Incredible fra tegnefilmen ’De utrolige’.

- Klubben brugte pausen på ni dage til at give spillerne på førsteholdet to dages fri forud for et krævende december-program, lyder det i en besked fra klubben.

- En del af truppen brugte friheden til en uafhængig tur, som blev godkendt, men hverken organiseret eller finansieret af klubben, lyder det.

- Alle spillere vendte tilbage til klubben til aftalt tid, så truppen har kunnet forberede sig optimalt til mandagens kamp mod Chelsea, lyder det.

Før aftenens kamp ligger Leicester nummer tre med samme point som Manchester City på andenpladsen  og et enkelt point efter førende Arsenal, mens Chelsea som nummer 16 kun har et point ned til nedrykningsstregen.

Leicester-spillerne hygger sig i København. (Foto: Jacob Andersen/Ekstra Bladet) Premier League Schmeichel og PL-stjernerne giver den gas i København

Christian Eriksen leverede en assist i nederlaget mod Newcastle (Foto: AP) Premier League TV: Se Eriksens assist i sen nedtur

Se billederne af Leicester-spilller i København: (Foto: Rumle Skafte)

Det var umiddelbart efter denne vilde kamp, at Leicester tog til København:

4 kommentarer
Vis kommentarer