Sprudlende United ydmyger Leicester

En skadet Kasper Schmeichel måtte se med fra tribunen, da Manchester United ydmygede de forsvarende mestre på Old Trafford med 4-1

45 minutter. Mere skulle der ikke til, at Manchester United havde sat sidste års mestre fra Leicester City på plads.

For Leicester blev udsat for et regulært stormvejr i første halvleg, hvor de røde djævle spillede dem ud af brædtet. Ved pauseteen havde United bragt sig foran 4-0, og det var ikke et mål for lidt, når man så, hvordan United belejrede gæsternes målfelt.

I anden halvleg lettede de foden for speederen, og Demarai Gray kunne smukt reducere til 4-1, da han med et klokkerent spark bankede den op i krogen for kanten af feltet.

Jose Mourinho kunne dog være aldeles tilfreds med sit holds indsats, hvor det særligt virker til, at den dyrtindkøbte Paul Pogba for alvor er kommet igang. Han var blandt banens bedste og krydrede sin indsat med at gøre det til 4-0 kort før pausen.

Forinden havde Chris Smalling headet gæsterne i front, Juan Mata gjorde det til 2-0 efter en smuk scoring, mens Marcus Rashford for alvor besejlede Leicesters skæbne med en scoring på endnu et hjørnespark.

Leicester lignede langt fra et mesterhold og særligt bekymrende var det, at tre ud af fire af Uniteds mål blev sat ind efter hjørnespark.

Skadet Schmeichel
Leicester må lide den tort at undvære Kasper Schemichel i det næste stykke tid, da det forlyder, at han er ude med en lyskenskade de næste tre uger.

Hans afløser, tyske Ron-Robert Zieler, virkede usikker i feltet, men kan ikke lastes for nederlaget, selv om der nok ikke er nogen tvivl om, at Leicester kommer til at savne den danske landsholdskeeper, hvis de skal bevæge væk fra midten af rækken.

En anden spiller, der glimrede ved sit fravær, var United-anføreren Wayne Rooney, som var blevet bænket af Mourinho efter flere dårlige præstationer.

Han fik dog de sidste syv minutter på banen, men her var kampen for længst afgjort.

Med sejren kravler United op en foreløbig tredjeplads, mens Leicester stadig er placeret i den tunge ende som nummer 12.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.