Annonce:
Annonce:

Spurs forgylder Eriksen: Nu kommer lønforhøjelsen

Christian Eriksen bliver blandt de bedst betalte i Tottenham – men der er stadig langt til topniveauet i Premier League

Eriksen hopper af glæde efter at være blevet matchvinder mod Manchester City. Og lønnen, den hopper med. (Foto: All Over)
Eriksen hopper af glæde efter at være blevet matchvinder mod Manchester City. Og lønnen, den hopper med. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

LONDON (Ekstra Bladet): Der er ingen tvivl om, at Christian Eriksen og Tottenham er glade for hinanden.

Søndag leverede danskeren endnu en toppræstation, da han var London-klubbens måske allerbedste spiller i den ultravigtige 2-1 sejr over Swansea, der i den grad holder Spurs inde i titelræset med Leicester, Arsenal og Manchester City.

Efter kampen fortalte han med begejstring om den optur, der er i gang i det nordlige London. En optur, han ønsker at være en del af i de kommende år.

Derfor er han også parat til at underskrive den kontraktforlængelse, der formentlig vil lægge to år til de to et halvt år, han har tilbage i sin nuværende kontrakt.

- Den er på vej, siger han til Ekstra Bladet om den nye aftale, der ifølge Ekstra Bladets engelske pressekilder betyder, at danskeren kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse.

Annonce:

I Tottenham er kontrakterne bygget op omkring et bonus-system, hvor spillerne belønnes for antallet af kampe, mål, point og så videre.

I øjeblikket skønnes det, at han henter omkring 350-400.000 kroner om ugen, men med den nye aftale kan han tage et betragteligt hop, så han kan havne på en ugeløn et sted mellem 500-700.000 kroner om ugen.

Det ventes, at den absolutte superstjerne på White Hart Lane, Harry Kane, stiger til ca. 750.000 kroner efter sæsonen, ligesom belgiske Jan Vertonghen forventes at stige til ca. 700.000, når han forlænger sin kontrakt.

Hey, kan vi lige låne DEN Eriksen!

Eriksen nærmer sig toppen af løn-hierarkiet i Tottenham. (Foto: AP)
Eriksen nærmer sig toppen af løn-hierarkiet i Tottenham. (Foto: AP)

Så Eriksen kan se frem til at rykke op i den øverste del af lønhierarkiet i Tottenham.

Men selv om der altså ikke er tale om nogen sulteløn, så er der stadig uendelig langt til topniveauet i Premier League.

Således henter Arsenals tysker Mesut Özil, der ofte sammenlignes med danskeren, omkring 1,7 mio. kroner om ugen, mens Yaya Touré henter omkring 2,2 mio. kroner.

Annonce:

Hans holdkammerat i Manchester City, Sergio Aguero, kan ifølge The Sun hæve en årsløn på en halv milliard kroner i sin næste kontrakt, mens Wayne Rooney henter lige under tre mio. kroner om ugen i Manchester United.

Så der er stadig plads til forbedringer på Christian Eriksens lønseddel. Han skal dog ikke forvente, at det bliver i Tottenham, at han når de højder.

Heller ikke, selvom Tottenham i den kommende sæson kommer til at tjene mere end en milliard kroner i rene tv-penge på grund af Premier Leagues nye, guldrandede aftale med Sky Sports.

Brandvarm Eriksen øjner den helt store triumf

Med et stadion, der kun har plads til 36.000 tilskuere, og kun en enkelt sæson i Champions League skal bestyrelsesformand Daniel Levy passe på pengene. Og det er han god til.

Så lønniveauet er lavere end hos rivalerne, og man skal nok ikke forvente revolutioner i Tottenham-økonomien, før det nye stadion, der ventes at koste mere end syv milliarder at opføre, står parat om nogle år.

Christian Eriksen er i øvrigt langt fra den eneste Tottenham-profil, der er klar til at forlænge opholdet.

Annonce:

Delle Alli og Mousa Dembélé har allerede forlænget, og ud over Eriksen ventes også Harry Kane, Jan Vertonghen og Hugo Lloris at underskrive nye aftaler efter sæsonen.

Eriksen strålede i Spurs-sejr

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: