Spyttede mod 14-årig pige: Nu er han tilbage på tv

Sky Sports har tilgivet tv-ekspert Jamie Carragher for sit spytteangreb mod en 14-årig pige i foråret

En flov Jamie Carragher blev oven på episoden nærmest overfaldet og udspurgt af den ventende presse. (Video: AP/SNTV)

Liverpool-legenden Jamie Carragher er blevet taget til nåde af sin britiske arbejdsgiver, tv-kanalen Sky.

Dermed kommer Carragher tilbage på skærmen til den ny sæson i Premier League, efter han blev suspenderet tilbage i marts, da den tidligere fodboldspiller blev filmet, mens han sendte en spytklat af sted mod en Manchester United-fan og hans 14-årige datter, da de kørte side om side på motorvejen.

Læs mere om sagen her og se billedet. Artiklen fortsætter herunder.

Premier League Liverpool-legende fanget i klamt angreb: Spytter på 14-årig pige

Jamie Carragher har undskyldt over for både den implicerede familie og offentligheden, og det er den oprigtige anger, der har skaffet 'Carra' en sidste chance hos Sky Sports.

Det skriver Daily Mail.

- Vi har talt med Jamie og mindet ham om de standarder, vi forventer her hos Sky Sports. Han har angret og har været meget undskyldende omkring sin stødende handling, og han har taget de nødvendige skridt for at sikre, en lignende hændelse aldrig gentager sig, siger en talsmand for Sky Sport.

Jamie Carragher fik noget hurtigere tilgivelse i Skandinavien for sin handling, idet Liverpool-legenden allerede vendte tilbage på skærmen for MTG Sports til Champions League-kvartfinalerne i april.

Jamie Carrigher er tilbage på skærmen for TV3, når Champions League-kvartfinalerne afvikles. Foto: All Over Premier League Spyttede pige i hovedet: Nu har TV3 fældet dom over fodbold-ekspert

Carragher er suspenderet - men skulle alligevel på to ugers ferie. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX Premier League Spyttede på 14-årig pige: Nu har sagen har taget overraskende drejning

Premier League Udskældt United-spiller håner Liverpool-legende

9 kommentarer
Vis kommentarer