Ståle: Jeg går da også ind til dommeren

José Mourinho går over stregen, når han braser ind til dommerne i pausen, men FCK-træneren kan finde på at gøre det samme - dog ikke uden at banke på først

Temperamentsfulde Ståle Solbakken har haft mange udvekslinger med dommerstanden, men han krydser dog ikke Mourinho-grænsen (Foto: Lars Poulsen)
Temperamentsfulde Ståle Solbakken har haft mange udvekslinger med dommerstanden, men han krydser dog ikke Mourinho-grænsen (Foto: Lars Poulsen)

Ståle Solbakken er selv en temperamentsfuld træner, der har haft adskillige udvekslinger med dommere og linjedommere. Og selv om han mener, at José Mourinho gik langt over grænsen, da han forleden brasede ind til dommerne i pausen efter sin bortvisning, kan han nu selv finde på at gøre det samme – dog med lidt høfligere fortegn.

- Ja, jeg har selv banket på deres dør for at bede om en forklaring. Det mener jeg godt, at man kan, og dommerne vil da også tit selv gerne diskutere.

- Det er vel først sket efter kampen?

- Njaa, jeg har nu også gjort det i pausen, indrømmer nordmanden med et hørligt smil.

(Foto: AP) Premier League - 28. okt. 2015 - kl. 12:12 Grønkjær: Derfor bliver Mourinho ikke fyret

Ståle Solbakken har kæmpe respekt for portugiserens resultater, men han mener også, at han på det seneste har bragt sig selv så meget i negativ fokus, at han kan være tæt på et exit fra på Stamford Bridge.

- Han går altid over stregen. Man må acceptere nogle udfald, men alt har en grænse, og hvis Chelsea vælger at fyre ham, bliver det ikke på grund af manglende resultater men på grund af klubbens image, mener FCK-træneren.

José Mourinho og Chelsea er i dyb krise. Tirsdag røg storklubben ud af den engelske Capital One Cup. (Foto: AP) Engelsk fodbold - 27. okt. 2015 - kl. 23:44 Hvad nu, Mourinho? Chelsea taber straffe-drama

- Der er mange i fodboldverdenen, der bare venter på, at han skal mislykkes, siger han med adresse til Mourinhos mange fjender og så har han i øvrigt et fodboldfagligt bud på den deroute, de regerende engelske mestre er ude i dette efterår.

Læs, hvordan tre danske fodboldtrænere hudfletter kollega Mourinho her:

Kontroversielle José Mourinho kan ikke finde ud af at opføre sig ordentligt, og det kan snart betyde fyring i Chelsea, mener danske trænere (Foto: AP) Sport og Spil Danske trænere om Mourinho: Nu er han for meget

27 kommentarer
Vis kommentarer