Sterling ude mod Eriksen og co.

Liverpools hidtil største profil i denne sæson, Raheem Sterling, bliver ikke klar til Liverpools Premier League-opgør mod Tottenham tirsdag

Liverpool må undvære sin topscorer. (Foto: Tim Ireland/AP)
Liverpool må undvære sin topscorer. (Foto: Tim Ireland/AP)

Det er to af Premier Leagues mest formstærke hold, der i aften står ansigt til ansigt på Anfield Road. Liverpool, som er ubesejrede i de seneste otte ligakampe, tager nemlig imod Tottenham, som kommer til Merseyside med blot et nederlag i de seneste tolv kampe og en uhyre målfarlig Harry Kane.

Harry Kane står noteret for 12 ligamål i denne sæson, hvilket allerede gør ham mere scorende end Tottenhams topscorer fra sidste sæson, Emmanuel Adebayor.

Liverpools farligste mand i denne sæson har været den unge hurtigløber Raheem Sterling. Englænderen, der i øjeblikket tygger på en kontraktforlængelse med klubben, har fem mål i sæsonen indtil videre, men det bliver ikke til flere i aften. Sterling meldes nemlig ude af kampen grundet en skade i foden, som han pådrog sig lørdagens Merseyside-derby mod Everton, hvilket også resulterede i en udskiftning.

Også Lucas er meldt ude af kampen for De Røde, men Phillipe Coutinho skulle ifølge BBC være klar til kamp, mens også Adam Lallana kan gøre comeback.

Christian Eriksen og co. skal forresten kæmpe mod et Liverpool-hold, der i de seneste tre opgør mod det nordlondonske hold har vundet med en samlet målscore på hele 12-0.

Der er kampstart på Anfield klokken 21.00.

Se Sterling gøre Winston Reed rundtosset:

0 kommentarer
Vis kommentarer