Steven Gerrard bekræfter Liverpool-exit: Håber at vende tilbage

Captain Fantastic håber at vende tilbage til klubben, når hans aktive karriere en dag er forbi

Nu er det officielt: Gerrard synger på sidste vers i Liverpool (Foto: Mike Egerton).
Nu er det officielt: Gerrard synger på sidste vers i Liverpool (Foto: Mike Egerton).

Nogen velbevaret hemmelighed var det ikke, siden nyheden om Steven Gerrards farvel til Anfields slap ud sent torsdag aften. Alligevel vil den officielle bekræftelse fra Liverpool FC formentlig trække tårer hos Liverpools millioner af tilhængere verden over: Fra og med den kommende sommer er det forbi. Kaptajnen går fra borde og intet bliver som før.

I den officielle meddelelse fra Liverpool bliver det ikke bekræftet, at Gerrard fortsætter karrieren i USA hos LA Galaxy, men der er ikke længere nogen vej tilbage: Om fem måneder takker anføreren af efter at have optrådt på Anfield i hele tre årtier.

- Det har været mit livs sværeste beslutning. Det er en beslutning, både jeg og min familie har overvejet igennem længere tid.

- Liverpool Football Club har været så stor en del af mit liv og af vores alle sammens liv, og det bliver svært at sige farvel, men jeg føler, det er i alle involveredes interesse, inklusive min familie og selve klubben.

Steven Gerrards tid på Anfield lakker mod enden - og det bliver bemærket rundt omkring (Foto: Peter Byrne). Engelsk fodbold Bye-bye Gerrard: Stjernerne hylder Liverpool-ikonet

Steven Gerrard eller Captain Fantastic er et ikon og en inspirationskilde for mange i Liverpool. (Foto: AP) Sport og Spil Sådan er Captain Fantastic

- Jeg vil fortsætte min fodboldkarriere, og selv om jeg ikke på nuværende tidspunkt kan bekræfte, hvor det vil ske, kan jeg fastslå, at det kommer til at ske et sted, hvor min kommende arbejdsgiver ikke vil være en konkurrerende klub, og derfor ikke vil stille op mod Liverpool. Det vil jeg aldrig kunne.

- Min beslutning er udelukkende baseret på min lyst til at opleve noget nyt i min karriere og i mit liv. På den måde vil jeg forsøge at sikre mig, at jeg ikke fortryder noget, når min spillerkarriere en dag er forbi.

- Jeg kan ikke takke Brendan (Rodgers, red.) og klubbens ejere nok for, hvordan de har tacklet denne situation, og jeg forlader klubben på gode vilkår.

- Jeg vil også gerne takke mine holdkammerater og alle omkring holdet for deres hjælp og evige støtte.

Steven Gerrards måske største øjeblik i Liverpool-trøjen. Champions League-triumfen i 2005 mod Milan (Foto: AP) Premier League Legenden siger stop: Steven Gerrard forlader Liverpool

Agger får fine ord med på vejen af Daniel Agger, efter danskeren har forladt Liverpool. (Foto: AP/Jon Super) Premier League Se Gerrards rørende Agger-hilsen

Liverpool er et specielt sted
- Liverpool FC er et ganske specielt sted at være, og det er mit dybfølte håb, at jeg en dag kan vende tilbage for at tjene Liverpool igen i den rolle, der nu engang måtte tjene klubben bedst.

- Det er vigtigt for mig at slå fast, at fra nu af og til sæsonens sidste spark vil jeg være fuldt ud så determineret til holdet, som jeg altid har været, og jeg vil give alt for at hjælpe Liverpool til at vinde sine kampe.

- Min sidste besked er til de mennesker, der gør Liverpool Football Club til den bedste klub i verden - supporterne.

- Jeg har været privilegeret at få lov til at repræsentere jer, som spiller og som anfører. Jeg har nydt hvert et øjeblik, og det er mit oprigtige ønske at slutte sæsonen og min Liverpool-karriere på toppen.

Premier League Gerrard om sin dyre fejl: Den værste tid i mit liv

TV: Se Steven Gerrards første mål i Liverpool-trøjen her

TV: Se øjeblikket, hvor Steven Gerrard gled og kostede et mål mod Chelsea sidste sæson herunder

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer