Stiktosset Chelsea-manager revser egne spillere

Maurizio Sarri var ikke i godt humør, efter at hans hold lørdag tabte 0-2 til Arsenal i Premier League

Chelseas manager er rasende på egne spillere. Foto: Ritzau Scanpix/John Sibley
Chelseas manager er rasende på egne spillere. Foto: Ritzau Scanpix/John Sibley

Chelseas italienske manager, Maurizio Sarri, var langt fra tilfreds, efter at hans hold lørdag måtte indkassere et nederlag til lokalrivalerne Arsenal i Premier League.

Chelsea tabte 0-2, og det fik italieneren op i det røde felt.

- Jeg er i den grad meget, meget sur. Dette nederlag skyldes vores mentalitet mere end noget andet. Vi mødte et hold, der var mere målrettet end os, og det kan jeg ikke acceptere, sagde Sarri på pressemødet efter kampen, hvor han på grund af sine frustrationer måtte formulere sig på sit modersmål i stedet for engelsk.

- Faktum er, at det lader til, at denne gruppe spillere er ekstremt svære at motivere.

Artiklen fortsætter under billederne

Arsenal fik ram på Chelsea. Foto: Ben Stansall/Ritzau Scanpix
Arsenal fik ram på Chelsea. Foto: Ben Stansall/Ritzau Scanpix

Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
 

Chelsea havde bolden klart mest i lørdagens kamp, men fik kun sendt et enkelt skud afsted, der var inden for målrammen.

Sarri valgte at stille op uden en egentlig angriber, men han mener ikke, at hans taktik var årsagen til, at Chelsea tabte til Arsenal.

- Når man ser en kamp som denne, hvor ét hold er mere målrettet end det andet, så er taktikken ligegyldig.

- Taktisk set er begge hold på samme niveau, men de var mere målrettet. Arsenal var mere motiveret hele vejen igennem, især i begge straffesparksfelter, sagde Sarri efter kampen.

De to franskmænd Alexandre Lacazette og Laurent Koscielny stod for Arsenals mål. Begge blev scoret i første halvleg.

Med sejren haler Arsenal ind på netop Chelsea, der indtager tabellens fjerdeplads med 47 point. Arsenal har tre færre på femtepladsen.

Disse fire herrer kommer ikke til at figurere på samme managerhold i holdet.dk's turnering i foråret. Det skulle være sikkert og vidst. Foto: AFP Plus Niels slog alle med smart taktik: Det her må du ikke gøre i PL-manager!

Lolenga Mock i det der angiveligt bliver hans sidste kamp. Foto: René Schütze Boksning Lider choktab: Dansk bokser taler om karrierestop

Wes Edens skulle angiveligt være en del af den investorgruppe, der går efter FC København. Foto:  Cindy Ord/Getty Images Sport og Spil Ejer NBA-hold og Aston Villa: Her er manden, der vil købe FCK

Ekstra Bladets udsendte har fældet dommen over de danske spillere efter den første mellemrundekamp mod Ungarn Foto: Jens Dresling Håndbold Trods overbevisende sejr: En spiller får kniven

18 kommentarer
Vis kommentarer