Stjerne: Corona er en myte

Dejan Lovren lader til at mene, at coronavirussen er en myte

Dejan Lovren tvivler på, at coronavirus er ægte. Foto: Ritzau Scanpix
Dejan Lovren tvivler på, at coronavirus er ægte. Foto: Ritzau Scanpix

Det kunne tyde på, at Dejan Lovren er tilhænger af konspirationsteorien om, at coronavirussen er en myte, som er skabt for at tvinge folk til at blive vaccineret.

Det skriver Daily Mail, som har endevendt Liverpool-spillerens interageren på de sociale medier under krisen, som har kostet omkring 250.000 mennesker livet verden over.

Kroaten har blandt andet reageret på et billede, som Microsoft-milliardæren og vaccine-forkæmperen Bill Gates har lagt på Instagram, hvor amerikaneren takker sundhedspersonalet for deres kamp mod covid-19.

Lovren kommenterede: 'Game over Bill. People are not blind'

Dernæst skulle den 30-årige forsvarer have afsløret, at han er fan af den professionelle konspirationsteoretiker David Icke, som har fået karantæne for at sprede kontroversielle teorier på YouTube.

Icke, der har en fortid som fodboldspiller og sportskommentator, mener, at coronavirussen bliver spredt af 5G-mobilnetværket, og at enhver vaccine mod virussen kommer til at inkludere 'nanoteknologiske mikrochips', der skal bruges til at kontrollere folk.

Lovren delte på sine egne sociale medier et interview med Icke, mens kroaten selv skrev ting som 'we will not be censored' og 'we will not be silenced', mens han omtalte sig selv som værende en del af 'the resistance'.

Sidste måned viste Liverpool-spilleren også sin støtte til det kroatiske parlamentsmedlem og anti-vaccine-forkæmper Ivan Pernar. Pernar havde på sine sociale medier lagt en karikaturtegning af Bill Gates og en vaccinesprøjte op med ordene 'Your body is my choice'.

Pernar skrev selv: 'Der skal altid være frihed til selv at vælge og ikke gøre vaccination obligatorisk. Derfor er jeg en torn i øjet på mainstream-medierne og deres sponsorer', hvortil Lovren reagerede med en 'bede'-emoji.

Det fik blandt andet Gary Lineker til at reagere sarkatisk, da den engelske fodboldlegende og kommentator reagerede på Lovrens respons med ordene: 'vi må hellere stoppe alle vaccinetestene og forsøgene med en vaccine øjeblikkeligt så'.

Radikalt forslag: Gør halvlegene kortere

Manchester United mister næsten en milliard

Schmeichel mere travl med hjemmeskoling end træning