Stjerne-krise i Premier League-klub: 'Du er ikke velkommen'

Krisen kradser i Stoke, og nu har klubbens manager Paul Lambert bedt hollandske Ibrahim Afellay om at holde sig væk i resten af sæsonen

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Ibrahim Afellay har dårlig indflydelse på resten af truppen i Stoke, og derfor er han blevet ekskluderet fra førsteholdet.

Paul Lambert er kommet på en svær mission i Stoke, som han skal forsøge at redde fra nedrykning. Der resterer syv kampe af sæsonen, og the Potters har tre point op til den rigtige side af stregen i Premier League.

For at Stoke skal sikre sig en ny sæson i den bedste engelske række, kræver Paul Lambert, at spillerne hos den engelske klub står sammen. Derfor har manageren ifølge the Telegraph og Sky Sports set sig nødsaget til at bede Ibrahim Afellay om at blive væk.

http://dev010.eb-dev.lp.jppol.dk:82/migrator/ws/publication/ekstrabladet.dk/resource/binary/605871 

Paul Lambert har været utilfreds med midtbanespillerens indsatser på træningsbanen, hvor hollænderen attitude har været dårlig. Derfor fortalte Stoke-manageren, at den tidligere Barcelona-spiller ikke er velkommen på klubbens træningsanlæg.

Ibrahim Afellays seneste kamp for Stoke var den 30. december, hvor han var med til at tabe 5-0 mod Chelsea. Han har stadig ét år tilbage af sin kontrakt med Premier League-klubben, hvor han ser ud til at have spillet sin sidste kamp, hvis Paul Lambert fortsætter som manager.

Se alle målene: Agger fik Liverpool-comeback i målfest

Uniteds udskældte stjerne åbner posen: Jeg er udmattet

Zlatan får drømmen opfyldt: Men må sluge gigantisk lønnedgang

Hvad sker der? Stoke-veteran slagter Rooney:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+