Stjerne sat af i Chelsea efter slagsmål

Kina vil betale 650 mio. for den iltre spanier

Diego Costa er sat af til opgøret mod mestrene fra Leicester efter at have været i slagsmål med en træner
Diego Costa er sat af til opgøret mod mestrene fra Leicester efter at have været i slagsmål med en træner

Ballademageren Diego Costa kan efter at være havnet nye alvorlige problemer være på vej til at forlade Chelsea og rejse til Kina.

En unavngiven kinesisk klub skulle være villig til at betale enorme 650 mio. kroner på bordet for at få fat i den iltre spanier, som ikke vil være med at finde i startopstillingen, når Premier Leagues nr. 1 i lørdagens sene kamp skal møde mestrene fra Leicester på udebane.

Diego Costa har ifølge The Telegraph ikke trænet de seneste tre dage efter at være i slagsmål med fitnesstræner, Julio Tous.

Det gik så voldsomt for sig, at manager Antonio Conte måtte gå imellem og sende sin farligste målskytte hjem.

Samtidigt med den ufrivillige 'hjemsendelse' skulle Chelseas ejer Ronan Abramovich have modtaget et tilbud fra Kina, som måske vil gøre det lidt nemmere at smide Diego Costa på porten efter hans nyeste eskapader.

Den spanske angriber, som efter sigende vil kunne se frem til en årsløn på 200 mio. kroner ved et skifte til Kina, har i nogle uger været meget langt fremme i skoene.

Da Chelsea forleden fik brudt sin imponerende sejrsrekord i lokalopgøret mod Tottenham, var Diego Costa flere gange i mundhuggeri med sine medspillere.

Chelsea vil med udelukkelsen af Diego Costa, 14 mål i denne sæson, starte kampen mod Leicester med et angreb bestående af Eden Hazard, Pedro og Willian.

Det er åbenbart ved at danne mode,  at stjernerne ikke kan eller vil træne med.

West Ham har sine problemer med den franske 'dødboldsspecialist', Dimitri Payet, som vil sælges her og nu.

Chelsea skulle være en af bejlerne.

Utilfredsheden kunne aflæses i franskmandens ansigt, da han forleden måtte starte ude i pokalkampen mod Manchester City, hvor han først kom på banen, da West Ham forlængst havde tabt kampen.

Den samme Dimitri Payet modtog ellers for kort tid siden en såkaldt 'loyalitets bonus' på 1 mio. kroner, og denne ekstra bonus sagde han altså ikke nej tak til.

(Foto: AP) Premier League - 13. jan. 2017 - kl. 09:22 Fornærmet franskmand: Sandheden om PL-stjernens strejke

Se også: Chelsea tager 13. sejr på stribe i målfyrværkeri

Her skændes Costa med holdkammerat:

1 af 2 Kina vil efter sigende hjælpe Chelsea af med problemet Diego Costa og betale 650 mio. for den målfarlige angriber, som her jubler sammen med Gary Cahill efter endnu et mål (Foto: AP)
2 af 2 Diego Costa er sat af til opgøret mod mestrene fra Leicester efter at have været i slagsmål med en træner
7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere