Stjernen afviste Chelsea i januar: Men nu er han klar

I januars transfervindue ville Chelsea gerne have hentet Swansea angriberen Llorente, men han afviste dem pure. Nu udelukker han ikke et skifte

I starten af året gik historierne om gnidninger mellem Diego Costa og Chelsea-manager Antonio Conte. Og en potentiel mega-transfer for spanieren til kinesisk fodbold virkede ikke utænkeligt.

Udsigten til at mangle en angriber fik Conte til at kontakte Swansea FC, hvor spanske Fernando Llorente, som han kender indgående fra tiden i Juventus, i øjeblikket snører sine støvler.

Llorente er måske Chelseas næste angriber. Han var i hvert fald et transfermål for London-klubben i januar Foto: Kirsty Wigglesworth/AP
Llorente er måske Chelseas næste angriber. Han var i hvert fald et transfermål for London-klubben i januar Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Men italienerens tilnærmelser blev dengang pure afvist af den 32-årige Bilbao-legende.

- Jeg ved, at Chelsea ville have mig i januar, men jeg sagde med det samme, at jeg ville blive her, siger Llorente ifølge Metro.

Men det var nu ikke fordi, han ikke gad London-storklubben. Han kunne ikke få sig selv til at forlade waliserne.

- Vi kæmpede for ikke at rykke ned, så det var derfor, jeg ikke kunne forlade klubben. Men hvis der kommer en stor klub i fremtiden, så er det ikke til at sige, hvad jeg gør. Alle spillere vil spille for en storklub, siger han.

Antonio Conte kender Llorente fra tiden i Juventus, men blev afvist i januars bejlerier Foto: Tim Ireland/AP
Antonio Conte kender Llorente fra tiden i Juventus, men blev afvist i januars bejlerier Foto: Tim Ireland/AP

Så hvis de nykårede engelske mestre kommer rendende igen, så kunne det godt se ud til, at angriberen skifter det walisiske ud med hovedstaden i det britiske imperium – og hvis ikke, så er han alligevel godt tilfreds, hvor han er.

- Det er en intens liga, og det har været en hård sæson, fordi jeg er vant til at vinde. Men samtidigt har det været virkelig givende at kæmpe og klare os igennem det, forklarer Llorente, der har scoret 14 mål i sæsonen.

- Jeg er meget, meget glad her. Jeg har altid ville spille i Premier League, og jeg mener virkelig, at det er den bedste liga i verden.

Der er nogle magtfulde mennesker i fodbold, og en af dem er dansker: Én dansker blandt de mest magtfulde - kan du gætte hvem?

Llorente er ikke den eneste, der måske skal en tur til London til sommer - der er måske en dansker, der ufrivilligt skal samme vej: Dansk stortalent har intet valg - Chelsea bestemmer