Stjernen forlod United i tårer: Tvunget til ny klub

Henrikh Mkhitaryan er ikke tilfreds med den måde, han er tvunget til at forlade Manchester United på

Det drejer sig efterhånden kun om dage, inden denne vinters vel nok mest langstrakte transferforløb får sin ende.

Arsenals utilfredse stjerne Alexis Sanchez får endelig sit ønske om at forlade London-klubben opfyldt, idet Manchester United og chilenerens nuværende klub skulle være blevet enige om betingelserne for et skifte et halvt år inden, Sanchez' kontrakt udløber.

Som en del af handlen skulle Manchester United sende deres armenske stjerne Henrikh Mkhitaryan den anden vej, hvor spilletiden i Manchester har været meget sparsom for den tidligere Dortmund-stjerne.

Flere engelske medier beretter om, at det er armenerens endelige accept af et skifte til Arsenal, der gør, at Sanchez-handlen endelig kan blive effektueret. Men ikke meget tyder på, at skiftet til London-klubben sker med offensivspillerens egen gode vilje.

Daily Mail beretter således om, at Mkhitaryan fredag sagde et følelsesladet farvel til sine holdkammerater i United. Og det fremgår, at han ikke er tilfreds med den måde, han er blevet en del af spillet om Sanchez. Det fortæller en kilde tæt på truppen.

- Det var meget tårevædet. Henrikh har været en meget populær skikkelse her hos United.

- Vi ved, han er ikke er særligt glad for den måde, hvorpå han er blevet tvunget til at indgå i den handel. Han ved, at han har større chance for at spille i Arsenal, men han ville gerne have haft, at han forlod klubben på sine egne betingelser, lyder det fra en kilde til Daily Mail.

Mens Sanchez' exit fra Arsenal længe har været i støbeskeen, så er det først indenfor det seneste stykke tid, at en Mkhitaryan-handel er kommet på bordet. Selvom armeneren har haft det svært under José Mourinho, har der også været opløftende momenter i hans United-tid.

Nu ser det altså ud til, at den ene røde trøje skal skiftes ud med en anden. Sanchez stryger til United, Mkhitaryan til Arsenal.

En handel forventes bekræftet en gang efter weekenden.

Mourinho skærer igennem: Derfor dropper han stjernen

Beløbet er helt skørt!: Sådan vinder United kapløbet om stjernen

Splittelse blandt Arsenal-stjerner: 'De orker ham ikke'