Stjernen forsvandt: Nu giver politiet op

Der er hverken blevet fundet spor af Emiliano Sala, piloten eller flyet, der mandag forsvandt fra radaren

Emiliano Sala styrtede mandag ned med et fly i Den Engelske Kanal. Foto: Jean-Francois Moinier/AFP
Emiliano Sala styrtede mandag ned med et fly i Den Engelske Kanal. Foto: Jean-Francois Moinier/AFP

Politiet på øen Guernsey indstiller eftersøgningen af den argentinske fodboldspiller Emiliano Sala og piloten i det fly, der mandag forsvandt.

Det oplyser politiet på Twitter torsdag eftermiddag.

Politiet har trods hjælp fra andre myndigheder hverken været i stand til at finde spor efter flyet eller efter de to passagerer.

Chancen for, at Emiliano Sala og pilot David Ibbotson er i live, er ekstremt små, skriver politiet.

Selv om myndighederne stopper eftersøgningen, har man bedt skibe og fly, der passerer igennem området, om at holde øje med, om der dukker spor op fra enten fly eller passagerer.

Politiet oplyser, at man har gennemsøgt et område på cirka 4400 kvadratkilometer - nogle steder mere end én gang - samt undersøgt telefondata og satellitbilleder i løbet af eftersøgningen.

Samlet set har eftersøgningen varet mere end 24 timer, og der er undervejs blevet brugt tre fly, fem helikoptere og to redningsbåde.

Den 28-årige argentiner var på vej til Wales, efter at han i lørdags blev købt fri af sin kontrakt med franske FC Nantes for et beløb svarende til cirka 127 millioner kroner.

Han havde netop underskrevet en tre et halvt år lang kontrakt med Premier League-klubben Cardiff City.

I følgeskab med sin kæreste ankommer Cristiano Ronaldo til retten i Madrid tirsdag. Foto: Ritzau Scanpix. Italiensk fodbold Ronaldo i stormvejr efter skattesag: 'Han gør krisen endnu værre'

Emiliano Sala var i den forsvundne flyver, som ekspert nu er forarget over overhovedet kom ud at flyve. Foto: Stephane Mahe/Ritzau Scanpix Premier League Kritik efter fodboldspillers flystyrt: - Det er helt vanvittigt

4 kommentarer
Vis kommentarer