Stjernen holder ord: Inviterer hele kvindeholdet

Petr Cech har scoret gode karma-point og har inviteret hele Arsenals succesrige kvindehold på restaurant, hvor han betalte regningen

Petr Cech har inviteretet hele Arsenals kvindehold på restaurant og har betalt regningen. Foto: CRAIG BROUGH/Ritzau Scanpix
Petr Cech har inviteretet hele Arsenals kvindehold på restaurant og har betalt regningen. Foto: CRAIG BROUGH/Ritzau Scanpix

Mens Arsenals mandlige fodboldhold har svært ved at dominere på samme måde som i sidste årti, så går det bedre for klubbens kvindehold.

Denne lørdag skal de spille deres syvende pokalfinale på otte år, når Manchester City er modstanderen, og forberedelsen har været god.

Tidligere på ugen inviterede den legendariske målmand på klubbens mandlige hold således hele kvindeholdet ud at spise.

- Cech viste sin generøsitet ved at betale hele regningen på London-restauranten Sushi Samba, lyder det i The Independent.

Klubbens hollandske midtbanespiller Danielle van de Donk har delt et foto fra middagen og afslører, at Cech har 'holdt sit ord' og mere end antyder dermed, at Cech havde lovet middagen tidligere.

- Jeg var nødt til at bede ham om at sætte sig ned for dette foto. Jeg havde sådan en god aften med alle - specielt med Petr Cech, skriver hun og bruger anledningen til at takke for, at han holdt sit løfte.

Artiklen fortsætter under billederne

Petr Cech er kendt som målmanden med hjelmen. Foto: VASILY FEDOSENKO/Ritzau Scanpix
Petr Cech er kendt som målmanden med hjelmen. Foto: VASILY FEDOSENKO/Ritzau Scanpix
 

Udover pokaltitlen har Arsenal også muligheden for at vinde ligaen. Her ligger man godt nok to point efter netop Manchester City, men London-klubben har spillet to kampe færre.

De seneste tre sæsoner har Chelsea og Manchester City delt guld og sølv mellem sig med Arsenal på tredjepladsen, mens Liverpool vandt i 2013 og 2014.

Seneste liga-mesterskaber til Arsenals kvinder ligger tilbage i 2011 og 2012, mens mændene ikke har vundet siden 2004. Petr Cech har dog mesterskaber senere end det, da han vandt med Chelsea i 2005, 2006, 2010 og 2015 og først kom til Arsenal i sommeren 2015.

I denne sæson har Cech mistet pladsen som førstevalg i Arsenal. Han har kun spillet syv kampe mod den 10 år yngre tysker Bernd Lenos 20 kampe.

Og Cech har allerede meddelt, at han stopper karrieren til sommer.

Det bliver helt sikkert med pluspoint på kontoen blandt klubbens kvindelige spillere og andre fans, der sætter pris på tjekkens gentleman-handling over for spillere, der ikke tjener i nærheden af, hvad han har tjent i sin karriere.

FC København Undrer du dig også? Derfor spiller FCK-stjerne med hjelm

Festglade Ronaldinho fik indskrevet i sin kontrakt med Flamengo, at han havde lov til at gå ud to aftener om ugen. Foto: Vanderlei Almeida/Ritzau Scanpix Sport og Spil Fodboldens skøreste aftaler: Madlavningskursus, LEGO-huse og vægtbøder

Foto: Getty Images Sport og Spil Var profileret tv-ekspert: Nu vil han have kvinderne til at underkaste sig mændene

Sport og Spil Premier League-stjerne tjente over 200 millioner: Nu er de brugt allesammen

Frank Arnesen taler ud om sit forhold til mange store navne i stort interview i belgisk avis. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Premier League Arnesen afslører: I krig med Mourinho

Italiensk fodbold Se Cristiano-fotoet: Stjernens diller stjæler billedet

14 kommentarer
Vis kommentarer