Annonce:
Annonce:

Stjernen lægger sig fladt ned: - Undskyld

Tidligere fodboldstjerne kom med en voldsomt upassende kommentar om Holocaust på den første dag af Hanukkah

×
Drømmehug var ikke nok for West Ham - Se højdepunkterne fra City-sejren her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

- Jeg vil gerne sige undskyld til lytterne for en fuldstændig uacceptabel formulering, som jeg kom med tidligere i udsendelsen. Jeg er ked af, hvis det har stødt nogen. Virkelig ked af det.

Carlton Cole lagde sig fladt ned søndag i BBC Radio 5 Live, efter han havde sagt følgende i optakten til Premier League-kampen mellem Manchester City og West Ham United.

- Du bliver nødt til at vise Manchester City respekt, ellers ender det galt. Ellers bliver det Holocaust, og det har de ikke lyst til.

Artiklen fortsætter under billedet..

Charlton Cole fotograferes på London Stadium før West Hams kamp mod Manchester United i september. Foto: David Klein/Ritzau Scanpix
Charlton Cole fotograferes på London Stadium før West Hams kamp mod Manchester United i september. Foto: David Klein/Ritzau Scanpix
.

Baggrunden var, at West Ham var så meget underdog, at de risikerede en ordentlig røvfuld på Etihad Stadium.

Annonce:

I løbet af 1. halvleg hed spilfordelingen da også 93-7 i Citys favør, men The Hammers holdt stand og var kun nede 1-0 langt inde i kampen, inden Fernandinho øgede til 2-0 i overtiden. Manuel Lanzinis reducering kort efter gjorde, at West Ham slap fra Manchester med æren i behold.

Læs også: Thomas Frank: Vi har verdens bedste straffesparksskytte

Referencen til Holocaust, nazisternes forsøg på at udrydde jøderne under 2. verdenskrig, og som kostede i omegnen af seks millioner mennesker livet 1940-1945, er i al sin enkelthed usmagelig. Og det hjælper ikke på Carlton Coles sag, at søndag samtidig var den første dag i den jødiske fest, Hanukkah.

Det er ikke mere end en måneds tid siden, Joey Barton også måtte undskylde, efter han havde sammenlignet en situation hos sit mandskab, Bristol Rovers, med Holocaust i Englands fjerdebedste række, League Two.

38-årige Carlton Cole spillede størstedelen af sin karriere i netop West Ham United 2006-2015 med mere end 250 kampe. Det er fire år siden, han indstillede karrieren, der også bød på en håndfuld landskampe for England.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: