Stjernen vil væk: Van Gaal snakker ikke til De Gea

Ifølge den spanske avis AS er Manchester United-manager Louis van Gaal i høj grad skyld i, at David de Gea ønsker at skifte til Real Madrid

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Rygterne om Real Madrids interesse i David de Gea nægter tilsyneladende at dø, og onsdag får de endnu engang kunstigt åndedræt. Den spanske avis AS skriver, at keeperens forhold til Manchester United-manager Louis van Gaal er så dårligt, at han ønsker sig væk.

Hollænderen har angiveligt ikke talt til sin målmand i månedsvis.

Det skulle være den primære årsag til, at De Gea vil forlade klubben, og at han forlanger en frikøbsklausul på 30 millioner euro - 225 millioner kroner - hvis han skal skrive under på en ny kontrakt. Det beløb skal ifølge AS sikre De Gea en vej væk, hvis forholdet med Van Gaal bryder helt sammen.

De Gea vil gerne blive i England (Foto: AP) Premier League Glem det Real: De Gea forhandler med United

Avisen skriver samtidig, at Real Madrid overvåger situationen meget nøje med henblik på at hente den spanske landsholdsmålmand, hvis muligheden opstår. Historien fra det spanske kommer samme dag, som engelske medier skriver det modsatte; at De Gea er ganske tæt på at sætte sin underskrift på en kontraktforlængelse med United.

0 kommentarer
Vis kommentarer