Stjernens desperate bøn: Lad mig tage hjem til min familie

Willian har bedt Chelsea om lov til at vende hjem til Brasilien i denne tid, hvor coronavirussen har lukket størstedelen af verden ned

Willian vil bre gerne hjem til sin familie i Brasilien. Foto: Ritzau Scanpix
Willian vil bre gerne hjem til sin familie i Brasilien. Foto: Ritzau Scanpix

Coronavirusset har lukket størstedelen af verden ned, og blandt andet fodboldligaer i hele Europa er sat på pause som følge af sygdommen. Samtidig bliver flyvninger og rejser også frarådet mange steder, og det har sat Chelseas brasilianske stjerne Willian i en kattepine.

Willian befinder sig nemlig i London, mens hans kone og barn er i hjemlandet Brasilien. Efter at Chelseas stortalent Callum Hudson-Odoi blev testet positiv for coronavirus i starten af marts, skulle Chelsea-spillerne nemlig i karantæne.

Men eftersom Premier League er sat på pause indtil 30. april, beder Willian nu Chelsea om lov til at vende hjem til Sydamerika, så han kan være med sin familie i denne tid. Det fortæller han ifølge Mirror til Globo SporTV.

- I øjeblikket er jeg alene. Min kone og datter er i Brasilien. De tog hjem først. Jeg skulle i isolation, og så skulle jeg også hjem. Nu tjekker jeg, om jeg får lov af klubben, siger Willian og fortsætter:

- De har udskudt ligaen (Premier League, red.) til 30. april, og med det in mente prøver jeg at få tilladelse af klubben til at tage af sted. Jeg har forklaret situationen, og jeg prøver at få lov. Jeg har hørt, at spillere fra andre klubber tager til Brasilien – måske for at være nær sin familie i disse tider.

Premier League er, som Willian siger, i første omgang udsat til 30. april, men der har også været spekuleret i, om sæsonen blot afsluttes med den nuværende stilling i ligaen. Hvis resten af sæsonen bliver aflyst, har Willian potentielt spillet sin sidste kamp i Chelsea, da hans kontrakt udløber denne sommer.

Træner som om intet er sket

Schmeichel hjælper med stor coronadonation

Liverpool-mesterskab udskudt