Stjerner antyder exit fra Barcelona og Chelsea

Den tyske shot-stopper vil spille mere, og vil snakke med klubben, hvis det ikke sker

Thibaut Courtois og Marc-André ter Stegen antyder begge exit fra deres klubber (Foto: AP)
Thibaut Courtois og Marc-André ter Stegen antyder begge exit fra deres klubber (Foto: AP)

Den tyske landsholdsspiller Marc-André ter Stegen bruges hovedsageligt i Copa del Rey samt i Champions League af Luis Enrique, som i ligaen bruger Claudio Bravo.

I løbet af januarvinduet blev Ter Stegen ligeledes sat i forbindelse med et skifte til Liverpool, men udtalte tidligere på måneden, at han ikke havde travlt med at tage en beslutning omkring hans fremtid.

Men 23-årige har nu stærkt indikeret, at han kan overveje at forlade Camp Nou, hvis den nuværende rotationspolitik ikke ændrer sig.

- Jeg vil tage det næste skridt og spille mere. Så situationen er sådan: hvis intet ændrer sig, så skal vi tale sammen. I fodboldverdenen går det nogle gange hurtigt. I slutningen af sæsonen vil jeg have spillet 25 kampe. Det er ikke så lidt, men når jeg vender tilbage fra landsholdet, så vender jeg formentlig tilbage til bænken i La Liga til Clasico-kampen mod Real Madrid(d. 2. april, red), udtaler Ter Stegen til TZ.

- Når alt kommer til alt, så er disse 25 kampe per sæson ikke nok for mig. Beslutningen tages af træneren. Jeg håber, at kvaliteten, jeg på det seneste har vist, belønnes, slutter han.

Se også: TV: Afbryder landskamp: Her hylder 53.000 Cruyff!

Se også: Sekunder fra fiasko: Nu snupper Danmark førstepladsen

Ter Stegen, der lige nu er på landsholdstjeneste med Tyskland, skiftede til Camp Nou fra Borussia Mönchengladbach i 2014.

Heller ikke Chelsea-keeper Thibaut Courtois er sikker på, at han bliver i Chelsea til næste sæson.

- Jeg ved det (om han bliver i klubben eller ej red.) ikke. Jeg har stadig en kontrakt de næste tre år, så vi må se, hvad Chelsea vil. Indtil nu har jeg vundet et trofæ hver sæson. Jeg prøvede at komme tilbage så hurtigt som muligt (fra en knæskade i september red.). Det er en skam, at vi er ude af FA Cuppen og Champions League, men jeg vil prøve at slutte sæsonen godt af og have et godt EM med Belgien. Sidenhen vil vi starte en ny sæson med en ny manager med håbet om at gøre det meget bedre end det her år, siger Courtois ifølge ITV.

Den belgiske keeper har spillet i alt 65 kampe for Chelsea.

Se også: Karakterer: Tre super-danskere i Åges debut

Laver Courtois årets redning her:

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere