Stjernespiller forsvarer omstridt tatovering

Den engelske landsholdsspiller Raheem Sterling er kommet i modvind, efter at han har fået en tatovering af et maskingevær. Nu forsvarer han tatoveringen, der tilsyneladende har en dybere mening

Billedet viser tydeligt Sterlings nye tatovering af et M16 maskingevær på hans højre læg. Foto: Oli Scarf/Ritzau Scanpix
Billedet viser tydeligt Sterlings nye tatovering af et M16 maskingevær på hans højre læg. Foto: Oli Scarf/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Den engelske midtbanespiller Raheem Sterling forsvarer sig, efter at være blevet voldsomt kritiseret for sin nye tatovering af et M16-maskingevær på sin højre læg.

Den 23-årige spiller, som for nylig vandt det engelske mesterskab med Manchester City, lagde mandag et billede fra træning på sin Instagram-profil, hvor han stolt viser sin nye tatovering frem.

Det fik Lucy Cope, stifter af foreningen 'Mødre mod våben', til at rette skarp kritik mod den unge spiller, som, hun mener, burde blive vraget fra Englands VM-trup som følge af hans nye tatovering. 

Den 63-årige Lucy Cope stiftede foreningen, efter hendes søn Damian blev skudt ned foran et diskotek i London i 2002, og hun kalder Sterlings tatovering for 'en skændsel' og 'fuldstændigt uacceptabel i et interview med The Sun.

Foto: AP
Foto: AP
 

Kritikken har sidenhen fået Sterling til at forsvare sig på Instagram, hvor han forklarer, at den nye tatovering har en dybere mening.

- Da jeg var to år gammel blev min far dræbt af skud, og jeg lovede mig selv at jeg aldrig ville røre et våben i mit liv. Jeg skyder med min højre fod, så den har en dybere mening og er stadig ikke færdig, skriver han.

Mere en 60 personer er blevet dræbt i år i Sterlings hjemby, London.

Historiens yngste PL-vinder var for ung
Hans søn kæmpede for livet: Her er stjernens hjerteskærende hilsen
Efter CL-skuffelse: Liverpool henter dyr brasilianer

 

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU