Stod for søndags-sensation: Åbner for at blive hos nedrykker

Efter Newcastles 5-1-sejr over Tottenham åbner Rafael Benitez op for at blive i den nedrykkede klub                                                            

Efter søndagens nedrykning har Rafael Benitez mulighed for at forlade Newcastle. Alligevel overvejer han at blive og få holdet tilbage i Premier League. (Foto: PA Photos)
Efter søndagens nedrykning har Rafael Benitez mulighed for at forlade Newcastle. Alligevel overvejer han at blive og få holdet tilbage i Premier League. (Foto: PA Photos)

Det hører til sjældenhederne, at en manager i Premier League bliver hyldet efter en nedrykning.

Det skete dog søndag på St. James' Park i Newcastle, hvor tilskuerne gennem store dele af kampen mod Tottenham sang hyldestsange til klubbens manager, Rafael Benitez, der kom til Newcastle med ti spillerunder tilbage, men ikke kunne forhindre en nedrykning.

Nu åbner den meriterede spanier op for at følge med Newcastle ned i Englands næstbedste række, selv om han siden 2001 kun har trænet på absolut højeste niveau i klubberne Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea, Napoli og Real Madrid.

- Det er ikke let at forlade en klub som denne, og mit hjerte siger, at jeg bliver. Der var en fantastisk atmosfære på stadion, jeg kunne virkelig mærke det.

- Jeg var åben for at tale om min fortsættelse inden denne kamp, og jeg er endnu mere åben for at tale om det nu. Jeg er smigret og virkelig glad.

- Jeg vil finde ud af, hvad der er bedst for Newcastle, og hvad der er bedst for mig. Hvis vi skal fortsætte samarbejdet, så skal det være den bedste løsning for os begge, siger Rafael Benitez efter 5-1-sejren over Christian Eriksen og co.

Spanieren har en kontrakt med Newcastle, der løber for tre sæsoner, men han har en klausul i den, der gør, at han gratis kan rive kontrakten over, hvis Newcastle - som det altså skete søndag - rykkede ud af Premier League.

Efter søndagens kamp mødtes Benitez ifølge AFP med Newcastles klubejer, milliardæren Mike Ashley. Mødet handlede om spanierens fremtid i klubben.

Benitez nåede at skrabe 13 point sammen til Newcastle i ti ligakampe, efter han overtog managerjobbet fra fyrede Steve McClaren.

Se Newcastle udradere Tottenham her:

1 kommentar
Vis kommentarer