Stoke smadrer transferrekortd med ny angriber

Stoke har købt den schweiziske landsholdsangriber Xherdan Shaqiri i Inter for 126 millioner kr. - klubbens største handel nogensinde

Xherdan Shaqiri skal i den kommende sæson tørne ud for Stoke, efter at schweizeren er blevet klubbens dyreste spiller nogensinde. (Foto: AP//Matteo Bazzi)
Xherdan Shaqiri skal i den kommende sæson tørne ud for Stoke, efter at schweizeren er blevet klubbens dyreste spiller nogensinde. (Foto: AP//Matteo Bazzi)

For anden dag i træk slog en klub i den engelske Premier League tirsdag sin egen transferrekord.

Mens det mandag var West Bromwich Albion, der købte stort ind, så er det denne gang Stoke, som har haft pungen fremme i en rekordhandlen.

Stoke forstærker sig med den 23-årige schweiziske angriber Xherdan Shaqiri, som er hentet i italienske Inter for 12 millioner pund svarende til 126 millioner kroner.

Se også: Engelsk traditionsklub slår transfer-rekord

Mandag lagde West Bromwich det samme beløb i Zenit St. Petersborg, da man sikrede sig den venezuelanske angriber Salomon Rondon.

Stoke oplyser på sin hjemmeside, at lynhurtige Xherdan Shaqiri er klubbens dyreste indkøb nogensinde.

Shaqiri har scoret 17 gange i 46 optrædener for det schweiziske landshold. I 2013 var han en del af Bayern Münchens trup, da den tyske storklub vandt Champions League.

Se også: Uniteds nye stjerne hånes efter PL-debut

Selv om både Stoke og West Bromwich ikke hører til de mest succesrige klubber i Premier League, så nyder klubberne godt af store og stigende tv-aftaler, der har forgyldt mange hold i engelsk fodbold.

7 kommentarer
Vis kommentarer