Stoppede karrieren: Arsenal-legende bliver filmstjerne

Thierry Henry er med i en ny amerikansk storfilm, der får biografpremiere i sommeren 2015

Thierry Henry skal spille med i den nye amerikanske storfilm Entourage. (Foto: AP/Mel Evans)
Thierry Henry skal spille med i den nye amerikanske storfilm Entourage. (Foto: AP/Mel Evans)

De færreste kan kalde sig for både fodbold- og filmstjerne.

Det første har franske Thierry Henry opnået. Den tidligere Arsenal-angriber er London-klubbens mest scorende spiller nogensinde. tidligere i december stoppede han så sin imponerende fodboldkarriere. 

Jores Okore har fået sin helt egen sang af Aston villas fans og bliver i sangen sammenlignet med et stort dyr. (Foto: ZUMA Press/Simon Bellis) Premier League Villa-fansenes vilde sang: Okore er en okse

Men det betyder ikke, at franskmanden er færdig med at være verdensstjerne. For Henry kan snart opleves i den nye amerikansk storfilm 'Entourage', som får dansk biografpremiere i begyndelsen af juli 2015. Det skriver engelske The Telegraph.

Hvis den titel lyder bekendt, er det ikke så sært. Det er nemlig selv samme titel som den populære TV-serie, der for få år siden blev vist på Zulu, om det fire mand lille slæng bestående af Vince, E, Turtle og Drama, som er taget til Hollywood for at prøve lykken.

De fire gutter vælter sig i serien i Vinces skuespillermillioner og Los Angeles' mange letpåklædte damer, mens de forsøger at klare de problemer, der ellers følger med ved at leve i Hollywood.

Normalt er det Mourinho, der bestemmer. Men sådan er det åbenbart ikke altid. Noget tyder på, at han har en skrap kone. (Foto: AP/Scott Heppell) Premier League Under tøflen: Fruen sagde nej til landstrænerjob

Og nu skal Henry altså være med i filmatiseringen af TV-serien 'Entourage'. Ifølge The Telegraph optræder Henry i gæsterollen som - nå ja, sig selv - Thierry Henry.

I filmen kommer man til at se Henry som hundelufter, mens han taler med en af filmens store stjerner Jeremy Piven. Piven spiller Vinces vanvittige og temperamentsfulde agent Ari Gold.

Thierry Henry drømmer om at afløse Arsene Wenger en dag (Foto: AP) Premier League Thierry Henry drømmer om Arsenal-job

Skal man tro Piven, er Henry tilsyneladende lærenem i overgangen fra fodbold til film. Franskmanden roses af sin amerikanske kollega for sine skuespilkundskaber.

- Din gæsterolle overgår min karakter. Tak, fordi du er en prof/legende, skulle Piven ifølge The Telegraph have tweetet til netop Henry.

Se traileren til Entourage her.  

Chelseas ejer Roman Abramovitch fejrer Champions League-triumfen i 2012 med sine spillere. (Foto: Lefteris Pitarakis/AP) Premier League Rigmændenes milliard-fight: Så meget har City og Chelsea brugt

Se Henrys fem bedste CL-kasser her:


Selvom Henry altså har stoppet sin fodboldkarriere, kommer han ikke til at slappe af som en pensionist.

Han har som nævnt allerede haft sin første filmrolle, men udover den venter der ham et job som fodboldekspert på britiske Sky Sports. Og han har selv annonceret, at han hurtigst muligt vil påbegynde en fodboldtræneruddannelse. Travl mand, ham Henry der.

0 kommentarer
Vis kommentarer