Stor bøde til West Ham for at lyve om topscorers skade

West Ham sagde til Senegals forbund, at Diafra Sakho var skadet. Topscoreren var samtidig på græs i England

Diafra Sakho spillede for West Ham, selv om han skadet havde meldt afbud til Africa Cup of Nations, og det koster nu en stor bøde. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Diafra Sakho spillede for West Ham, selv om han skadet havde meldt afbud til Africa Cup of Nations, og det koster nu en stor bøde. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Den engelske klub West Ham har onsdag modtaget en bøde på 700.000 kroner af det internationale fodboldforbund, Fifa, for at holde senegalesiske Diafra Sakho hjemme fra Africa Cup of Nations.

Den 25-årige topscorer blev 18. december udtaget til Senegals landshold, men deltagelsen i de afrikanske mesterskaber blev forpurret af West Ham.

Dele Alli lyder som en ny rival til Christian Eriksen og eventuelt en også hans afløser en dag (Foto: PA) Premier League Eriksens nye rival: Jeg er som Gerrard og Yaya

Sakho skulle have deltaget i en træningslejr fra 5. til 16. januar forud for slutrunden i Ækvatorial-Guinea, der slutter på søndag.

Det senegalesiske fodboldforbund blev af West Ham informeret om, at Diafra Sakho ikke ville være i stand til at spille kampe og rejse med fly på grund af en skade.

Den 25. januar var angriberen imidlertid i aktion i et opgør for West Ham, hvilket onsdag har fået FIFA til at rykke ud med en bøde på 100.000 schweizerfranc.

Manchester United er videre i FA Cup'en (Foto: AP) Premier League United svingede pisken i FA Cup'en

Senegal kunne måske have nydt godt af Diafra Sakhos evner foran mål ved Africa Cup of Nations. Holdet nåede ikke længere end til gruppespillet i Ækvatorial-Guinea.

Diafra Sakho er med otte scoringer i denne sæson West Hams topscorer i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer