Stor keeper-krise i Newcastle: Nu skal tredjevalget redde klubben

Tim Krul har længe været færdig for sæsonen med en alvorlig knæskade, og nu er Newcastles reservekeeper Rob Elliot også blevet alvorligt skadet

Først blev Tim Krul skadet. Så røg også Rob Elliot på skadeslisten. Nu skal tredjemålmand Karl Darlow vogte buret i kampen for overlevelse. (Foto: AP)
Først blev Tim Krul skadet. Så røg også Rob Elliot på skadeslisten. Nu skal tredjemålmand Karl Darlow vogte buret i kampen for overlevelse. (Foto: AP)

Den engelske Premier League-klub Newcastle United møder i weekenden Norwich City på udebane i en ultravigtig kamp for begge mandskaber i kampen om at undgå nedrykning.

For Newcastle er kampen dog blevet markant sværere af, at klubben er i decideret målmandskrise.

Tim Krul, der er hollandsk landsholdsmålmand blev tidligere på sæsonen dømt ude med en alvorlig knæskade, og i hans sted har den irske landsholdskeeper Rob Elliot stået godt for Newcastle, men nu den 29-årige irers sæson forbi, efter han tirsdag aften blev ramt af en alvorlig knæskade, mens han spillede for Irland mod Slovakiet. Det irske fodboldforbund bekræftede efterfølgende, at der er tale om en yderst alvorlig skade til Elliot.

Dermed har Newcastle United kun tredjekeeper Karl Darlow til rådighed. Darlow skiftede før sæsonen fra Nottingham Forest og har spillet en smule i denne sæson, hvor han så meget usikker ud.

Nu er spanske Rafael Benitez altså nødt til at satse på Darlow i de sidste kampe, der skal afgøre, om Newcastle, der aktuelt er under stregen, også rykker ud af Premier League. Generelt har det været en sæson, hvor Newcastle i store perioder har haft et tocifret antal spillere ude med skader.

Lokalmedier melder, at Newcastle-manager Rafael Benitez vil undersøge, om klubben kan få dispensation og skrive en lejeaftale med en keeper, men det er usikkert, om det engelske fodboldforbund vil tillade det.

Se også: Newcastle bekræfter: Førstekeeper ude resten af sæsonen

Se også: Newcastle-træner svarer kræftramt spiller igen: Derfor blev du droppet

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere