Stor Premier League-stjerne i dramatisk biluheld

Sergio Aguero var involveret i et alvorligt biluheld torsdag aften i Amsterdam

Manchester Citys argentinske stjerneangriber, Sergio Aguero, blev torsdag aften fragtet til et hospital i Amsterdam efter at have været involveret i en bilulykke.

Det skriver ESPN og Sky Sports.

Ifølge argentinske og britiske medier skulle den 29-årige angriber være sluppet med et brækket ribben, men de oplysninger er endnu ikke officielt bekræftet. Politiet i Amsterdam vil kun bekræfte, at to unavngivne personer er blevet sendt på hospitalet efter ulykken.

Angriberens tidligere klub - argentinske Independiente - har allerede sendt en hilsen til Aguero på deres officielle Twitter-konto, hvor de ønsker ham god bedring.

- Stærk og hurtig bedring. Alle i Independiente er med dig i den svære stund, lyder det fra Agueros tidligere klub.

Hans nuværende klub, Manchester City, bekræfter på Twitter, at angriberen har været involveret i en bilulykke, og at han vil blive tilset af klubbens egne læger fredag.

Ifølge argentinske og engelske medier sad Aguero i en taxa på vej tilbage til lufthavnen i den hollandske hovedstad efter at have overværet en koncert med den colombianske sanger Maluma, da ulykken skete. Chaufføren mistede angiveligt herredømmet over bilen og forulykkede i den ene side af vejen.

Manchester City må med al sandsynlighed undvære deres topscorer, når de tidligt lørdag aften besøger Chelsea i Premier Leagues helt store opgør i syvende runde. Sergio Aguero er delt topscorer i Premier League med seks scoringer.

Ny Maradona-skandale: Har børn med fire kvinder - nu står to nye frem

Her kører det også for Eriksen: Slår de store stjerner

Agger: Jeg kunne slet ikke kende Brøndby