Stor rokade under opsejling

Se hvem der skal hvor hen og hvem der skal ud

Arsenals pt. sure Arsène Wenger vil efter sigende stoppe til sommer  (Foto: AP)
Arsenals pt. sure Arsène Wenger vil efter sigende stoppe til sommer (Foto: AP)

Det kan med rette kaldes for en laang mangerrokade.

Tre af Italiens største navne på den front, Carlo Ancelotti, Massimiliano Allegri og Antonio Conte vil ifølge Corriere dello Sport enten indtage Premier League eller forlade Premier League.

Den fyrede Bayern München-manager, Carlo Ancelotti vil ifølge den italienske sportsavis overtage roret i Arsenal efter en mere og mere sur Arsène Wenger, mens Juventus' succesrige Massimiliano Allegri skal overtage de nuværende mestre Chelsea.

Det skyldes, at Antonio Conte skal til Paris Saint-Germain, hvor spanieren, Unai Emery efter sigende ikke kan styre de dyre stjerner, som indbyrdes har et meget anstrengt forhold, hvis man skal tro, hvad der slipper ud af fra omklædningsrummet.

To af Italiens største fodboldnavne, Maxi Allegri og Carlo Ancolotti rygtes til hver sin London-klub
To af Italiens største fodboldnavne, Maxi Allegri og Carlo Ancolotti rygtes til hver sin London-klub
 

Arsenals Arsène Wenger, der lige nu er bortvist fra udskiftningsboksen, vil efter mange år i London-klubben på pension.

Han har ikke kun nået pensionsalderen. Han har formentligt fået mere end nok af dommerne.

Den 68-årige franskmand tiltrådte i 1996, hvor han afløste en vis Bruce Rioch, som endte i Danmark, først i OB og senere AaB, hvor han fik fyresedlen.

Arsenal er bare den nyeste klub, som Carlo Ancelotti er sat i forbindelse med, siden Bayern München skilte sig af med ham i september.

En af disse har været Chelsea, hvor Antonio Conte  længe har været på kollisionskurs med Chelseas stenrige ejer, Roman Abramovich.

Selv om han ifølge magasinet Forbes er Ruslands rigeste mand, vil den 51-årige forretningsmand ikke bruge så mange penge på indkøb af nye spillere, som den italienske landstræner har haft et ønske om.

Det betød, at Manchester United løb med Romelu Lukaku i sommerens tranfervindue, som Antonio Conte heller end gerne havde set tilbage på Stamford Bridge.

Efter tre mesterskaber og lige nu en duel med Napoli om endnu et mesterskab kan Massimiliano Allegri ikke udrette meget mere i Juventus.

I Paris Saint-Germain skal Antonio Conte have 'banket' de to tidligere Barcelona-spillere, brasilianerne Neymar og Daniel Alves, på plads. De er i en ny bog blev hængt ud som skurkene, der har skabt splittelse i spillertruppen.

Hvor den tidligere Sevilla-træner Unai Emery vil ryge hen, fortæller historien intet om, men han vil med garanti ikke blive arbejdsløs ret længe, da managersæderne rundt omkring er varme som aldrig før.

Ny bog afslører: Derfor er der stjerneballade i PSG

Nu eksploderer ordkrigen: Conte kalder Mourinho 'en lille mand'

Forvist til tribunen: Pressen overhørte Wengers raseri