Storroser dansk Chelsea-komet: Han bliver en topspiller

Andreas Christensen får kæmpe roser af Eden Hazards lillebror, Thorgan, som han spiller på hold med i Mönchengladbach. Der venter danskeren en for fremtid, mener han

Den bare 20-årige danske landsholdsspiller og Chelsea-ejede midterforsvarer Andreas Christensen har efterhånden fået ros fra alle verdenshjørner.

Siden han i sommeren 2015 blev udlejet til Mönchengladbach i Tyskland, har han udviklet sig til at blive én af Bundesligaens dygtigste forsvarere. Det har fået flere og flere til at spå om en stor fremtid for Christensen i international topfodbold. Måske endda hos Antonio Contes Chelsea.

En af de nye medlemmer i Christensens voksende 'fanklub' er Hazard. Altså, Eden Hazards lillebror, Thorgan. Angriberen, som Christensen spiller sammen med i Tyskland.

Forud for Mönchengladbachs Europa League-kamp torsdag aften mod Fiorentina, siger han, at danskeren bliver et kæmpestort hit i international fordbold.

- Han (Andreas Christensen, red.) kan spille fodbolden op bagfra, han er stærk, han er hurtig, han er intelligent. Så han har hjulpet os meget og hjulpet os til Champions League, siger 23-årige Hazard ifølge Daily Mail.

Det forventes, at Christensen vender tilbage til Chelsea til sommer for at kæmpe om en plads i Contes tremandsforsvar. Og skal man tro Hazard, er danskeren klar til de udfordringer, der venter.

- Jeg tror, han har en stor fremtid foran sig, og at han kan spille på et højt, højt niveau for en top, top klub, siger Hazard.

Christensen har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2020.

Men inden der overhovedet kan blive tale om en retur til London, har Christensen flere vigtige opgaver med Mönchengladbach.

Først og fremmest er der torsdagens Europa League-opgør i Tyskland, og dernæst er der Bundesligaen, hvor han og holdkammeraterne aktuelt ligger på en 10.-plads. Derfra har de seks point op til de europæiske pladser.

Her roser Antonio Conte danske Christensen og lover ham Chelsea-fremtid:

Hvad skete der - gik Barça-træner amok?

Norge lægger tanken om nordisk fodbold-EM ned

Latterliggør 'usynlig' stjerne: - Vi efterlyser en 28-årig tysker  

Napoli-chef resignerer: Real er verdens bedste hold

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.