Storroser Eriksen: Kan blive en af de bedste nogensinde

Jan Vertonghen har stor tiltro til Christian Eriksen, som han mener kan blive én af de helt store i engelsk fodbold

Christian Eriksen er for alvor ved at slå sit navn fast som en klassespiller i Premier League med de seneste ugers storform for Tottenham. Senest stod han for tre oplæg i Spurs' sikre 4-0-sejr over Newcastle United i den engelske Capitol One Cup, og der er ingen grænser for, hvad Eriksen kan nå at bedrive i sin tid som Tottenham-spiller, mener holdkammeraten Jan Vertonghen.

Han mener, at Eriksen kan blive lige så god som Tottenham-ikoner som Glenn Hoddle, Paul Gascoigne, Luka Modric og Rafael van der Vaart.

- Jeg kender Luka and Rafael, fordi de spillede i min æra, men jeg kender også Hoddle og Gascoignes ry. Christian kan nå deres niveau, 100 procent. Han kan blive en af de bedste spillere, Tottenham nogensinde har haft.

'Man of the match' - Eriksen har kurs mod Wembley

- Som playmaker tror jeg, at han kan blive én af de bedste i Premier League. Jeg har spillet sammen med ham, siden han var 16-17 år, altså seks eller syv år, og han forbedrer sig hver sæson, siger Vertonghen ifølge Tottenham Journal.

De to var holdkammerater i Ajax, hvor han udviklede sig helt enormt. Men det hele har taget fart i Tottenham, siger belgieren.

- I slutningen af hans Ajax-tid synes jeg, at folk var lidt hårde og kritiske over for ham, da hans statistik måske ikke var så god, som de mente, den skulle være.

- Men jeg synes, at han nu viser, at han kan score og lave oplæg - og så er han en meget hårdtarbejdende spiller. Han er den første til træning, og han er på banen til sidste minut, lyder det fra Jan Vertonghen.

Christian Eriksen har scoret seks mål og lavet fire oplæg indtil videre i denne sæson for Tottenham.

0 kommentarer
Vis kommentarer