Stort medie: Kæmpe kovending i United

Paul Pogba har ifølge Daily Mail ombestemt sig og fået lysten om at forny sin kontrakt tilbage. Det sker i kølvandet på klubbens og franskmandens fælles optur i de seneste uger

Bruno Fernandes (th.) har gjort meget godt for Manchester United siden sin ankomst. Og portugiseren har også haft massiv positiv effekt på Paul Pogba (tv.), som nu angiveligt ønsker at forlænge sin kontrakt. Foto: Peter Powell/Rtizau Scanpix
Bruno Fernandes (th.) har gjort meget godt for Manchester United siden sin ankomst. Og portugiseren har også haft massiv positiv effekt på Paul Pogba (tv.), som nu angiveligt ønsker at forlænge sin kontrakt. Foto: Peter Powell/Rtizau Scanpix

Han har været rygtet væk adskillige gange. I 2019 sagde Paul Pogba det sågar selv. At han trængte til en ny udfordring i karrieren.

Partnerskabet mellem franskmanden og Manchester United har da heller ikke altid været perfekt. Sjældent bare tæt på. Derfor har det længe været formodningen, at han senest ville være fortid i klubben ved sin kontrakts udløb i 2021.

Men i de seneste måneder er der sket noget. Med både Pogba og hans arbejdsgiver. Og nu peger pilen så pludselig i retning af en mulig forlængelse af aftalen mellem de to.

Franskmanden skulle angiveligt være klar til at lave en kovending og forhandle om ny aftale hjem med United. Det skriver Daily Mail.

Årsagerne hertil skulle angiveligt primært dreje sig om to ting. En sprudlende Bruno Fernandes og en bemærkelsesværdig formkurve.

Portugiserens ankomst i januar har gjort Manchester-mandskabet langt mere harmonisk og offensivt sprudlende. Fernandes har dirket et låst United-hold op, og Paul Pogba er af en de spillere, der har blomstret mest i samarbejdet med den tidligere Sporting-stjerne. Franskmanden vendte tilbage i juni efter et langt forløb med skader, men han har fundet formen med det samme.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Paul Pogba sprudler i øjeblikket sammen med Manchester United. Foto: Clive Brunskill/Ritzau Scanpix
Paul Pogba sprudler i øjeblikket sammen med Manchester United. Foto: Clive Brunskill/Ritzau Scanpix
 

Samtidig er Untited begyndt at vinde fodboldkampe igen. På overbevisende facon.

Siden genoptagelsen af Premier League i juni har Ole Gunnar Solskjærs mandskab skrabet 13 ud af 15 point i land, og nu øjner United en ganske stor chance for at spille Champions League næste sæson.

Den norske manager ser gerne Paul Pogba som deltager på den rejse, hvis det skulle blive aktuelt.

- Selvfølgelig vil vi gerne beholde vores bedste spillere i klubben. Forhåbentlig kan vi gøre noget. Siden Paul kom tilbage (fra sin skade, red.), har han set bedre og bedre ud. Han nyder sin fodbold og lad os se, hvor vi ender henne, siger Solskjær.

Skulle en forlængelse finde sted, vil det med al sandsynlighed være en dyr fornøjelse for United. Ifølge Daily Mail tjener Paul Pogba 290.000 pund (2,4 mio. kr.) om ugen.

Det vanvittige transfercirkus

Ventede i 30 år - døde en måned før forløsningen

Djokovic slår igen: Det er en heksejagt

Flugten er i fuld gang

Er karrieren slut?

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.