Stort medie smider Zlatan-bombe: Har spillet sin sidste United-kamp

ESPN melder, at Zlatan Ibrahimovic forlader Manchester United før tid og allerede nu har spillet sin sidste kamp for den engelske storklub

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Der har floreret rygter længe, men nu skulle den være god nok. Torsdag melder ESPN, at Zlatan Ibrahimovic er færdig i Manchester United og i stedet rykker til USA.

Det amerikanske medie erfarer, at Jose Mourinho har givet den svenske superstjerne lov til at forlade Old Trafford, der har været angriberens hjemmebane siden skiftet fra PSG sommeren 2016.

På baggrund af informationer fra flere kilder fortæller ESPN, at Ibrahimovic allerede i denne uge vil lukke en aftale om et skifte til den amerikanske MLS:

Her skulle LA Galaxy angiveligt være klubben, der bliver den 36-årige legendes næste destination.

Holder det stik, vil Los Angeles i så fald præsentere en stjerne, der er rig på erfaring og kvalitet, men fattig på aktuel kamptræning.

Ibrahimovic brugte således første halvdel af sæsonen på at kæmpe sig tilbage fra en alvorlig knæskade, han pådrog sig i maj,

Men selv om comebacket blev en realitet på rekordtid allerede i december, har det ikke været en succesfuld periode i Premier League efter tilbagekomsten.

Zlatan Ibrahimovic vinker farvel til Manchester United, der kun har været i klubben siden skiftet fra PSG sommeren 2016. Foto: AP
Zlatan Ibrahimovic vinker farvel til Manchester United, der kun har været i klubben siden skiftet fra PSG sommeren 2016. Foto: AP

Manchester United-spilleren var senest i aktion 26. december, hvor han blev skiftet ud undervejs i opgøret mod Burnley.

Nu er det så angiveligt Ibrahimovic selv, der skifter ud. Et farvel til Manchester og Europa for i stedet at tage ud på en opsigtsvækkende tur over Atlanten. En rejse, som den tidligere United- og PSG-stjerne, David Beckham, ligeledes drog ud på.

Og der kan meget vel være hold i, at den store transfer er tæt på at blive en realitet.

Aftonbladet, der har for vane at have særdeles godt styr på landets helt store sports-ikon, har smækket nyheden fra ESPN helt i top på deres hjemmeside.

Det store svenske medie spekulerer ydermere i, at et skifte til den amerikanske MLS ville styrke Ibrahimovics mulige VM-kandidatur.

Forleden kunne den mest scorende på det svenske landshold således melde, at han ikke med sikkerhed havde afskrevet muligheden for at gøre comeback for Sverige ved slutrunden i Rusland.

FCK-køb er blevet sablet ned: Nu scorer han fornem titel

Hareide tvunget til ændring: Landsholdet rykker væk fra Danmark

Reagerer på rivalernes store Haas-hyldest: 'Kald mig bare skør'

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+