Stort medie: United med gigant-bud på eftertragtet stjerne

Manchester United lagde et kolossalt bud på bordet for Napolis Kalidou Koulibaly, men italienerne afviste prompte den engelske henvendelse

Manchester United skulle angiveligt have budt på Kalidou Koulibaly fra Napoli. Foto: AP
Manchester United skulle angiveligt have budt på Kalidou Koulibaly fra Napoli. Foto: AP
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det er en offentlig hemmelighed, at José Mourinho gerne vil have forstærkning til Manchester Uniteds skrantende forsvar.

En af dem, der ofte har været nævnt som en mulighed, er Napolis bomstærke forsvarsprofil Kalidou Koulibaly, der gennem de seneste fire sæsoner er blevet en stor stjerne i den italienske Serie A.

Og faktisk bød Manchester United på Koulibaly i sommerens transfervindue.

Det skriver det italienske Football Italia, der med henvisning til avisen La Repubblica også mener at kende størrelsen på buddet.

Hele 90 millioner euro eller cirka 670 millioner kroner, lød buddet angiveligt på. Men det var ikke nok til at friste Napoli, der vendte tommelfingeren nedad til den ellers kæmpestore pose penge.

Forsvarsspilleren fra Senegal skrev for nylig under på en ny kontrakt, der først udløber i 2023. Derfor vil Napoli nu kræve en pris på hele 100 millioner euro, så Manchester United eller andre interesserede klubber skal have den helt store pengepung frem.

Og interesserede klubber skal der da også være masser af. Football Italia skriver, at også FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City og Bayern München har kig på forsvarsstjernen, der netop er blevet nomineret til årets spiller i Afrika.

United ind i kampen: Mourinho lurer på dansk komet

Superstjernens vilde forvandling: 'Det kan ikke passe'

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind