Stort skænderi i PL-klub: Rasende manager smed angriber hjem

Den engelske angriber Andy Carroll var ifølge Sky Sports i et stort skænderi med træner David Moyes i mandagens træning. Det førte til, at skotten smed angriberen hjem

Den engelske angriber er blevet smidt hjem fra træning. Foto: Frank Augstein/AP
Den engelske angriber er blevet smidt hjem fra træning. Foto: Frank Augstein/AP

Han er stor og fysisk stærk, og den engelske hovedstødsspecialist Andrew Thomas Carroll - bedre kendt som Andy Carroll - har også noget af et temperament. Det har man set tidligere, og det så man ifølge Sky Sports igen i mandagens West Ham-træning.

Her endte Andy Carroll ifølge det store engelske medie i en meget ophedet diskussion med træner David Moyes.

Skotten, der ofte virker rolig og i balance, har også et temperament, og de to skulle have skændtes så meget, at angriberen blev smidt hjem fra træning.

Det store skænderi skal være udløst af, at Andy Carroll sad på bænken i hele West Hams opgør mod Manchester City søndag, som klubben tabte med 1-4 på egen bane. Moyes lovede efter kampen, at han ville tage hånd om situationen med Carroll, der mod slutningen af opgøret smuttede i omklædningsrummet.

David Moyes er ikke tilfreds med sin angriber. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP
David Moyes er ikke tilfreds med sin angriber. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Den 29-årige angriber har spillet 16 gange for West Ham i denne sæson, og han fik i oktober rødt kort for klubben, der med tre kampe igen af sæsonen ligger bare tre point foran nedrykningsstregen. Udover disciplinære problemer har Carroll også ofte fysiske problemer og er således tit ude med skader.

Efter kampen søndag sagde David Moyes:

- I denne situation har man brug for, at alle er en del af holdet. Så hvis han har gjort det (forladt bænken før kampen var slut, red.), vil jeg se på situationen og tage hånd om den, sagde Moyes.

Andy Carroll slog igennem i Newcastle United og blev solgt til Liverpool for mere end 300 millioner kroner på sidstedagen af transfervinduet i januar 2011. Den succes, han fik i Newcastle, var han ingenlunde i stand til at få i Liverpool, og han blev siden solgt videre til West Ham.

Arret på den 26-årige Andre Grays kind er en evig påmindelse om angriberens barske fortid som kriminelt bandemedlem. Foto: Paul Currie/BPI/REX Premier League Rekordkøbet afslører mørk fortid: - Jeg havde blod på hænderne

- Jeg er købt ind til at være øverst og gøre en forskel. Det, tror jeg, at mine medspillere ved, og jeg forsøger at få det til at skinne igennem, siger Viktor Fischer, der onsdag blev matchvinder mod AaB. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Konge af København: 'Jeg ser jo også mig selv øverst i hierarkiet'

Sport og Spil De afgørende detaljer: Brøndby klar til guldfest

Arkivfoto: Ebbe Andersen Sport og Spil For 40 år siden overfaldt Ivan en bolddreng og fik hele stadion på nakken

3 kommentarer
Vis kommentarer