Annonce:
Annonce:

Supermål sænker Middlesbrough uden Fischer

Middlesbrough missede en gylden chance for at skabe afstand til bunden i Premier League, da holdet tabte 0-1 hjemme til Watford

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Kun en sejr er det blevet til i denne sæson for Middlesbrough. Derfor var der lagt op til en nøglekamp af de helt vitale søndag mod Watford, men på hjemmebane koksede det for værterne. Watford kom aldrig i store problemer, og afgjorde selv kampen med en fremragende træffer fra Jose Holebas.

Første halvleg blev ikke nogen køn affære. Kampen bød ikke på mange chancer, men de få der var, opstod til hjemmeholdet. Først sparkede Gaston Ramirez langt forbi efter otte minutter, inden Steward Downing midtvejs i første halvleg kom tættere på med en afslutning i feltet. Meget fortjent var cifrene dog 0-0 ved pausen.

Annonce:

I anden halvleg kom der mere gang i kampen. Først var Christian Stuani på spil for Middlesbrough med en godt skud fra distancen. Vinklen blev dog for spids, og forsøget sneg sig forbi. To minutter efter var det gæsterne, der lynede. Jose Holebas kom til bolden ved kanten af feltet, og med et drøn bankede han bolden op i det korte hjørne til 0-1.

SE MÅLET ØVERST

Det fik værterne frem, hvor især George Friend viste fight og vilje. Det blev dog oftest kun til halve chancer for Middlesbrough, der dog ikke manglede tænding. I flere situationer blev der appelleret for straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs. Mod kampens afslutning blev det til en del dødbold til hjemmeholdet, der dog ikke kunne omsætte.

Efter seks tillægsminutter blev der fløjtet af, og med nederlaget hænger Middlesbrough fast på 17. pladsen liger over stregen i Premier League. Watford klatrer med sejren op i midten af tabellen.

Derfor er Brøndby udligning millioner værd

Her vinder Jørgensen og Co. i sidste øjeblik

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: