Superstjerne afviser Manchester United

PSG-stjernen Edinson Cavani har efter sigende afvist Manchester Uniteds tilnærmelser

Cavani har udløb til sommer. Har han noget at bidrage med i klubber som Chelsea eller United, der skulle være blandt de interesserede bejlere? Producer: Lasse Brøndal

Manchester United leder ihærdigt efter en frontangriber i kølvandet på, at Marcus Rashford i sidste uge led en alvorlig skade.

Sidenhen har flere engelske medier, herunder The Guardian, kunnet fortælle, at klubben har udset sig PSG-stjernen, Edinson Cavani, som en oplagt erstatning - i hvert fald frem til sommer.

Men det er Cavani altså på ingen måde interesseret i. Ifølge Foot Mercato har uruguayaneren således afvist et lukrativt tilbud fra De Røde Djævle, idet han ikke er interesseret i en lejeaftale.

Marca rapporterer samtidig, at Atletico Madrid skulle være ganske opsatte på at hente Cavani til Spanien på en permanent aftale, hvilket spilleren ser som sin foretrukne mulighed.

Der er dog fortsat forskelle i Atletico og PSG's vurdering af den 32-årige angriber, idet førstnævnte klubs tilbud på 75 millioner kroner ikke skulle være noget nær tilstrækkeligt.

Cavanis kontrakt med PSG udløber til sommer, men han har angiveligt bedt den franske hovedstadsklub om at få lov til at forlade klubben i januar.

Rafael van der Vaart leverer bland selv slik til Esbjergs udebaneture. Foto: Claus Bonnerup Håndbold Van der Vaarts smarte trick: Bestikker hende med bland selv-slik

Billedet af Christian Eriksen efter kampen mod Noriwich kan være et af de sidste i en Tottenham-trøje. Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Eriksen ryger i skammekrogen

Det lykkedes ikke Thomas Frank og Brentford at gå videre i FA Cup'en. Danskerklubben tabte 0-1 til Leicester. Foto: Dylan Martinez / Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Danskere tæt på helterolle

37 kommentarer
Vis kommentarer