Supertalents stikpille til United: Jeg vil vinde titler

Portugisiske Renato Sanches forklarer nu, hvorfor han foretrækker Allianz Arena frem for Old Trafford

Renato Sanches valgte Bayern München fremfor Manchester United. Så nu er han holdkammerat med Robert Lewandowski. (Foto: AP)
Renato Sanches valgte Bayern München fremfor Manchester United. Så nu er han holdkammerat med Robert Lewandowski. (Foto: AP)

Selvom han kun er 18 år gammel, er Renato Sanches handlet for et beløb, der kan ende med at blive højere end en halv milliard danske kroner.

Men portugiseren er også et talent en hel del ud over det sædvanlige, hvilket han i den grad fik bevist i den forløbne sæson, hvor han sikrede sig ikke så lidt af et gennembrud med 24 kampe og to scoringer, da Benfica nok en gang blev portugisiske mestre.

Præstationerne gjorde midtbanespilleren til en af de mest eftertragtede teenage-talenter i verden, og blandt de klubber, der var længst fremme i kapløbet om den unge mands signatur, var Manchester United.

Særligt i engelske medier blev det næsten betragtet som givent, at Sanches ville rykke fra Estádio da Luz i Lissabon til Old Trafford i Manchester.

Men sådan gik det ikke.

Karim Benzema har lagt et foto med United-trøje på Instagram (Foto: AP) Premier League Kan du se det: Stjerneangribers foto får rygterne til at eksplodere

I stedet valgte han de sydtyske giganter fra Bayern München, der smed 259 mio. kroner for Renato Sanches. Et beløb, der via diverse klausuler i kontrakten kan stige til vanvittige 585 mio. kroner.

Nu forklarer han så, hvorfor han foretrækker de tyske mestre, og det er ikke nødvendigvis behagelig læsning for fans af 'De Røde Djævle'.

- Jeg vil vinde titler, siger den uge portugiser og fortsætter:

- Manchester United gav mig et tilbud. Det, tror jeg, er velkendt. Men jeg havde også andre tilbud, fortæller Sanches, der havde bejlere i adskillige europæiske storklubber.

- Jeg valgte Bayern München, fordi det er en stor klub. De har et stadion med plads til 65.000 tilskuere og en atmosfære, som minder om den hos Benfica, forklarer han ifølge Daily Mirror.

I Manchester vil de nok indvende, at der altså er plads til 10.000 mere på 'Drømmenes Teater'. Og det blev da også til en FA Cup-pokal i Louis van Gaals sidste kamp som manager i Manchester United.

Men om Renato Sanches' landsmand José Mourinho også formår at levere trofæer i samme fart, som de ryger ind på hylderne i München, må tiden vise.

Van Gaal er skuffet, men fattet efter fyringen. (Foto: AP) Manchesteru Van Gaal viser format i skuffelsens stund

Hvis Mourinho bliver udpeget, så er alt også klappet af i klubben, mener Peter Schmeichel (Foto: AP) Manchesteru Schmeichel om Mourinho: Et svært valg for United

Han har lige sagt au revoir til Paris, og nu ventes Zlatan at sige hello til Manchester (Foto: AP) Manchesteru Zlatan-rygter tager til: På trapperne på Old Trafford

56 kommentarer
Vis kommentarer