Annonce:
Annonce:

Sviner Liverpool-fans til: - Patetisk

Manchester City-stjerne langer ud efter de mange Liverpool-fans, der skriver hånende til ham

Bernado Silva opfordrer Liverpool-fans til at finde en partner, drikke en øl eller læse en bog. Foto:  Dave Thompson/Ritzau Scanpix
Bernado Silva opfordrer Liverpool-fans til at finde en partner, drikke en øl eller læse en bog. Foto: Dave Thompson/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Med lørdag aftens sensationelle kvartfinale-nederlag mod Lyon i Champions League er Manchester Citys sæson ovre.

Det endte godt nok med en sejr i den lille pokalturnering, men i FA Cup'en blev det til exit i semifinalen, i Premier League blev det kun til sølv og i Champions League altså blot til en kvartfinale.

Klubbens portugisiske midtbanespiller Bernardo Silva er flov over det pinlige exit, men langer samtidig ud efter en konkurrents fans.

- 2019/2020-sæsonen endte for os på en meget skuffende måde. Til alle fans så er vi kede af denne frustrerende sæson. De eneste vi kan love i 20/21 er, at vi kæmpe meget for at gøre det bedre og komme tilbage og vinde vigtige ting for jer, lyder det fra Silva.

- Og til alle Liverpool-fans, der ikke har andet at lave, end at skrive til en Manchester City-spillers konto, så er jeg også ked af det over for jer, men af de forkerte årsager...

Annonce:

- Patetisk...Gå ud for at fejre jeres titler, eller prøv at finde partner, drik en øl med en ven, læs en bog...så mange muligheder!, er opfordringen fra Silva.

City-stjerne langer ud efter Liverpool-fans. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix
City-stjerne langer ud efter Liverpool-fans. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix
 

Liverpool vandt sidste år Champions League, mens de i år vandt Premier League for første gang siden 1990. Det har gjort nogle af klubbens fans så kæphøje, at de har bombarderet Bernardo Silva og muligvis andre City-spillere med hånlige beskeder.

Manchester City har vundet Premier League fire gange de seneste ni år, men har på trods af indkøb for milliarder endnu aldrig vundet Champions League.

Bombarderet af beskeder: - Helt sygt

Fodboldens mest magtfulde kvinde

Mystisk fejl: Klubben glemte Eriksen

Fanget på foto i Barcelona: Tager han over?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: