Svinsk overfald: Bider Chelsea-stjerne modstander i halsen?

Ren Suárez: Diego Costa står til karantæne og forhåbentlig en ordentlig bøde efter at have bidt Gareth Barry i halsen

Se et sammendrag af kampen her. (Video: AP/SNTV)

Chelseas sæson er så godt som færdig.

Efter Champions League-nedturen til Paris Saint-Germain og en fiasko af en Premier League-sæson var FA Cup'en sidste håb.

Det lys slukkede Everton så lørdag aften, da The Toffees hjemme på Goodison Park vandt 2-0.

Begge mål signeret Romelu Lukaku, der aldrig selv var nogen succes i Chelsea-trøjen. Anden scoring faldt otte minutter før tid, og så var det bare et spørgsmål om tid, før Diego Costa så rødt.

Det gjorde den temperamentsfulde og langt fra sympatiske angriber så to minutter senere, da Gareth Barry fik ham nedlagt.

Voldsomt irriteret kom Costa hurtigt på benene og gik i clinch med sin modstander, der ikke står tilbage for en diskussion.

Costa gik så tæt på, som det er fysisk muligt. Pande mod pande. Og da Barry ikke rykkede sig en tomme, så fjolset Costa ikke anden løsning på situationen end at lave en 'Luis Suárez'.

Han bed sin modstander i halsen, hvilket han selv omgående var klar over, var en dum, dum ting. Han forsøgte at omfavne Barry, men dommeren var over ham og præsenterede ham for det røde kort.

Her ses Costa i færd med at tage en bid af sin modstander.
Her ses Costa i færd med at tage en bid af sin modstander.
 

Hvorvidt Costas tænder rent faktisk var inde og skære i kødet på Barry er svært at sige. Englænderen reagerede ikke synderligt på Costas tilnærmelse, men faktum er det, som billedet viser, at han gjorde tilnærmelser, der ikke hører hjemme på en fodboldbane.

Det var det seneste sammenstød mellem Costa og Barry. I 1. halvleg følte Costa sig snydt af dommeren for et straffespark og spyttede i retning af dommeren, da denne kort efter gav ham et gult kort efter en episode med Barry, hvor briten slap for tiltale.

Barry var nu heller ikke banens mest snu person. Kort efter begik han et dumt frispark på Francesc Fábregas og fik sit andet gule kort i den intense kamp.

Der venter utvivlsomt et efterspil nu for Diego Costa.

Luis Suárez fik til sammenligning fire måneders karantæne fra al fodbold - samt ni landskampes karantæne og en bøde på små 650.000 kroner for sit bid i Giorgio Chiellinis skulder under VM i 2014.

84 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere