Swansea-direktør giver Van Gaal en hollandsk sviner

Manchester Uniteds Louis van Gaal er ikke synderligt populær hos Swanseas særegne hollandske direktør, John van Zweden

Manchester Uniteds Louis van Gaal fisker ikke efter komplimenter, når han optræder i medierne. Det indrømmede han mandag til et pressemøde.

På spørgsmålet om han føler, at han får nok ros, svarede van Gaal følgende:

- Den kredit jeg får, kommer fra spillerne. Det er den bedste kredit, jeg kan få, for det er også den vigtigste – at mine spillere, mine medarbejdere og jeg selv kan arbejde sammen på den måde, vi arbejder nu, og det giver os holdånd.

- Sådan nogle mediefolk som jer ved, at medierne altid er kritiske. Det er ligesom det. I er en del af gamet, det er jeres rolle, så vi er nødt til at styre det, og jeg synes, at det lykkes fantastisk.

Ikke nok med at Manchester United tabte til Swansea, så blev den hollandske stjerne Robin van Persie også skadet og humpede væk på krykker. Der er intet nyt om skadens omfang. (Foto: PA/Joe Giddens) Premier League TV: United-stjerne humper væk på krykker

Louis van Gaal har bragt mange omvæltninger med sig til Manchester United. (Foto: AP) Premier League Klar besked: United-fans fælder dom over ny stil

Meget kunne ellers tyde på, at ikke alle tager pænt imod hollænderens managernøkker.

Swansea-direktør John van Zweden retter således en hård kritik mod Louis van Gaal i tirsdagens The Mirror.

Zweden er ikke imponeret over Van Gaals påstande om, at United var det bedste hold i i lørdagens Premier League-nederlag til Swansea.

- Ja, og jeg synes han er en arrogant b***** [censureret af avisen], udtaler Swansea-direktør, der selv er fra Haag i Holland – en by hvis indbyggere er notorisk kendte for ikke at bryde sig særlig meget om folk fra Amsterdam – hvor Van Gaal er fra.

Et hollandsk tv-hold fulgte Zweden inden kampen, hvor han skulle have stødt ind i Van Gaal.

- Hey, Louis, jeg har tænkt mig at tage tre point med hjem til Haag, din dumme l**, skriver The Mirror.

Zweden hævdede dog, at Van Gaal vendte sig om og svarede følgende:

- Vi ses efter kampen, og så må vi se, om du stadig er så højt på strå.

- Jeg så ham aldrig efter kampen, lyder det fra Swansea-direktøren.

Angel Di Maria, Manchester Uniteds dyreste indkøb i denne sæson har mødt hård kritik for sine præstationer (Foto: AP) Premier League Manchester Uniteds status quo for milliarder

TV: Se Manchester United tabe i Wales

0 kommentarer
Vis kommentarer