Laudrup og Swansea smadrede Newcastle

Newcastle kom med fire sejre i træk - men rejste hjem fra Swansea med en 3-0-lussing i bagagen

Michael Laudrup ser sit hold vinde 3-0 over Newcastle. (Foto: PA)
Michael Laudrup ser sit hold vinde 3-0 over Newcastle. (Foto: PA)

Swansea City og Michael Laudrup kunne onsdag aften notere sig tre point til regnskabet og en - i hvert fald resultatmæssigt - sikker sejr på 3-0 hjemme over Newcastle.

Udeholdet kom med fire friske PL-sejre i træk, men den stime fik det første skud for boven, da Nathan Dyer gjorde det til 1-0 lige før pausen.

I 2. halvleg udbyggede Newcastle selv til 2-0, da Mathieu Debuchy scorede selvmål, inden Jonjo Shelvey lukkede og slukkede til 3-0 i det 81. minut.

Newcastle mistede dermed et skridt i toppen af Premier League, mens Laudrup og co luner sig midt i feltet.

- Det var rigtig godt. Vi spillede rigtig godt mod Manchester City i 1. halvleg. Forskellen er bare, at de scorede målene. I dag scorede vi det første mål. At vinde 3-0 over et rigtig godt hold er fantastisk, sagde Laudrup på pressemødet efter kampen.

Se Hazard afslutte dribletur med scoring

Chelsea vandt ude med 4-3 over Sunderland og hænger dermed fortsat på Arsenal med det yderste af neglene, mens Manchester United er gået helt bag om mesterskabsdansen og onsdag fik et nyt hug, da United-manager David Moyes tidligere klub, Everton, kom, så og sejrede med 1-0 på Old Trafford.

Manchester City nappede en vigtig 3-0-sejr på udebane mod West Bromwich, og det samme gjorde Tottenham med noget større besvær - Spurs vendte 1-0 til 1-2 i de sidste 17 minutter af udekampen mod Fulham.

TV: Her scorer Agüero efter 14 afleveringer

Cardiff var uden Andreas Cornelius, da waliserne spillede 0-0 i Stoke.

0 kommentarer
Vis kommentarer