Tårevædet Klopp til fans: Bliv hjemme

Liverpool-fans bør fejre mesterskabet derhjemme på grund af coronapandemien, opfordrer Jürgen Klopp

Video: Reuters/Privatoptagelser

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

Liverpool-manager Jürgen Klopp kunne ikke holde følelserne tilbage, da han blev interviewet, efter at det engelske mesterskabet definitivt kom i hus torsdag aften.

- Det er så stort et øjeblik. Jeg er fuldstændig overvældet, siger en tårevædet Klopp til Sky News.

Chelsea sendte med en 2-1-sejr hjemme over Manchester City pokalen til Liverpool.

Klopp så kampen sammen med sine spillere på et hotel, og sammen kunne de lade jublen bryde ud efter 30 år uden mesterskab for storklubben.

Den succesfulde tyske manager opfordrede Liverpools fans til at fejre derhjemme i stedet for ved Liverpools stadion, Anfield, på grund af coronaepidemien.

- I aften er det for jer derude. Det er utroligt. Jeg håber, at I bliver hjemme, eller går ud foran jeres hus, hvis I vil, men ikke mere end det.

- Vi gør det sammen i dette øjeblik, og det er en fornøjelse at gøre det for jer, siger Klopp.

Se billederne af de glade Liverpool-fans her:

Mange tilhængere valgte at fejre Liverpools første Premier League-mesterskab foran hjemmebanen Anfield Road torsdag aften, selv om manager Jürgen Klopp havde opfordret folk til at blive hjemme på grund af coronaudbruddet. Foto: Molly Darlington/Ritzau Scanpix Premier League - 26. jun. 2020 - kl. 06:25 Se billederne: Liverpool-fans fejrer triumfen

Liverpool har længe haft kurs mod mesterskabet, men coronapandemien satte pause på mesterskabstogtet. Derfor er det en stor lettelse endelig at være kommet over målstregen, lyder det fra Klopp.

- Det er en lettelse på grund af de tre måneders afbrydelse. Ingen vidste, hvordan det ville fortsætte. Og så ved du ikke 100 procent, hvordan du kommer tilbage, siger Klopp.

City på andenpladsen har 23 point op til Liverpool og kan kun hente 21 point i resten af sæsonen. Dermed kan Klopp og co. ikke længere hentes.

Mesterskabet er kommet i hus i overlegen stil. Liverpool har indtil videre vundet hele 28 af 31 kampe i Premier League, og kun én er blevet tabt.

Derfor kan Merseyside-klubbens spillere og fans allerede juble over den længe ventede triumf hele syv spillerunder før tid.

Det er Liverpools 19. engelske mesterskab, men det seneste var helt tilbage i 1990 - altså før rækken skiftede navn fra 1. division til Premier League i 1992.

Vil du se, hvordan Danmarks største Liverpool-fan bor, så klik her.

- Folk går bare og glæder sig. Det bliver noget særligt for alle, når det sker, og lige nu er det ikke alle, der ved, hvordan de skal forholde sig til det, siger Jan Mølby, der var med til at fejre mange triumfer med Liverpool i 80'erne. Foto: Colorsport/REX Sport og Spil 'Liverpool er også på dette niveau om fem år'

Trent Alexander-Arnold har været flyvende for Liverpool, siden han for alvor fik pladsen og etablerede sig i højre forsvarsside. Lige nu er han blandt kandidaterne som verdens bedste højre back. Foto: Dylan Martinez / Ritzau Scanpix Sport og Spil Liverpool-darlings mormor havde forhold til Sir Alex

16 kommentarer
Vis kommentarer